• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Mitt företag - Våga ta chansen

Om ni kommer ihåg så nämnde jag ju i ett blogginlägg tidigare i veckan att jag precis startat upp ett eget företag, men jag kände att jag ville lämna restan till ett enskilt inlägg. Så här kommer det!

Till att börja med så är det säkert många som undrar varför jag valt att starta upp ett företag. Jag jobbar ända heltid och pluggar vid sidan av så det kan ju låta mycket att starta eget på det. Och ja, det blir endel att göra och hålla koll på men det kommer man in i. Jag känner samtidigt att det föll sig rätt i tiden så varför inte ta chansen jag fick. Trots att det blir mycket för mig nu, så har jag alltid haft i tankarna att jag vill kunna jobba flexibelt och slippa ställa klockan på morgonen för att man ska iväg till jobbet. Trots att jag ÄLSKAR min arbetsplats, och kommer jobba kvar där ett tag till, så ta det inte på fel sätt. Men jag tror att de flesta gärna hade tagit lite extra sovmorgon eller ännu bättre och kunnat välja när på dygnet man ska jobba. Jag är ju en kvällsmänniska så jag hade absolut inte tackat nej till att sätta mig i soffan och jobba några timmar på kvällen. Men det är ett senare projekt kan man väl säga! Man måste ju våga börja någonstans om man ska komma någonstans alls tänker jag.

Jag är ju också själv hemma så himla ofta på kvällarna eftersom att Pontus spelar handboll och är borta väldigt mycket (se bara på mig idag, har spenderat hela dagen ensam pga match). Därför känner jag att detta hade varit perfekt för mig att få igång vid sidan av allt annat till att börja med, men så småningom göra något större utav det! Drömma får man ju göra.

Kort och gott är det ett företag inom skönhet, hälsa och välmående som jag driver online via mina sociala medier. Väldigt bekvämt och skönt, jag älskar ju sociala medier så det kunde inte varit bättre för mig känner jag!

Just nu söker jag också lite testpersoner som är sugna på att prova produkterna till ett rabatterat och förmånligt pris! Eller ännu bättre, ifall du själv är sugen på en förändring, liten som stor, och är intresserad av att jobba tillsammans med mig.

Jag söker inte bara efter er som vill prova produkterna utan jag letar även efter 3 nya inspirerande och drivna personer som vill få chansen att testa på att jobba med mig! Det behöver absolut inte vara mer än att du vill ha en liten extrainkomst vid sidan av ditt nuvarande jobb eller dina studier. Men VILL DU satsa mer och bygga upp något större än bara en extrainkomst så ska man ha i åtanke att det absolut finns möjlighet till det också. Allt handlar om vad man själv känner att man har tid med och vill lägga energin på! Det är det jag tycker är så himla bra med detta, att man verkligen bestämmer själv hur man vill lägga upp det. Jag tycker inte att det kan bli mycket bättre än så.

Vare sig du bara vill testa någon utav dessa eller alla andra produkter, vill veta mer om någon produkt, vill få möjligheten att jobba som jag och tillsammans med mig, eller vad det än kan tänkas vara, så lämna bara en kommentar så kontaktar jag dig!

Fler utav produkterna kommer att komma upp allt eftersom. Jag lovar er att det finns så mycket fler grymma produkter som ni bara måste testa! Jag ser så mycket fram emot att göra detta och att kunna ta hjälp och inspiration ifrån er.

Whitening Fluoride Toothpaste - Denna tandkräm ger ljusare tänder och bekämpar plack. Innehåller en särskild formula utan skadliga peroxider. AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste hjälper också till att avlägsna fläckar och bidrar till att förhindra karies.

Contouring Lip Gloss (min favorit) - För att förbättra läpparnas konturer innehåller Contouring Lip Gloss oligopeptider, en ingrediensteknologi speciellt designad för läppvård. Genom att förbättra kollagenproduktionen i läpparna på sikt kan denna teknologi ge läpparna en tydligare definition, framförallt vid amorbågen. I en oberoende klinisk studie har den verksamma ingrediensen palmitoyloligopeptid förbättrat och ökat läpparnas form med 40 procent.

Hand Lotion - Letar du efter snabb hjälp för torra händer så är denna produkt precis vad du behöver. Det här är en handkräm så lätt att din hud suger upp den direkt och efterlämnar händer som blir både mjuka och återfuktade. Med den unika blandning av mjukgörande och återfuktande innehåll skämmer du bort händerna och gör dem extra lena och mjuka.

Insta Glow, Brun Utan Sol Gel - Insta Glow fungerar på både kropp och ansikte och byggs gradvis upp till en solbränna med naturlig look. Redan inom 15 minuter efter applicering kan du börja se resultatet. Gelen torkar snabbt och du kan snart visa upp din fina hudton.

​P.S. Perfekta produkter inför alla hjärtans dag, födelsedagar eller liknande <3

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Kul med eget företag!<3
nouw.com/johnssons
Thuvaeli
Thuvaeli,
Jaa verkligen, så kul och spännande😍
nouw.com/thuvaeli
amandalarssons
amandalarssons,
Så himla spännande och kul! 😍
nouw.com/amandalarssons
Thuvaeli
Thuvaeli,
Jaa verkligen! Både spännande och lite skrämmande faktiskt, men så himla kul! Så bra produkter😍
nouw.com/thuvaeli
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Åh Vad spännande det lät om ditt företag 😊 lät väldigt spännande det där lip glosset, det skulle jag vilja pröva!
nouw.com/sannaevelyne
Thuvaeli
Thuvaeli,
Jaa det är det verkligen!😀 ååh gud vad kul, det är min favorit! kontaktar dig så kan du få veta lite mer😍
nouw.com/thuvaeli
Patricia,
Jag skulle jättegärna vilja veta mer!!! 😍
www.devote.se/patricialindstrom
Thuvaeli
Thuvaeli,
Åh ja vad roligt!! Jag kontaktar dig så kan vi prata lite mer😍😩
nouw.com/thuvaeli