• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Mina studentpresenter

Tänkte ni kunde få se lite utav vad jag fick när jag tog studenten. Fick allt ifrån blommor och pengar till superfina smycken och jag är så himla nöjd med allt jag från både släkten och vännerna. Örhängena ifrån Lily and Rose har jag ju redan visar er, vill ni se vilka det var så finns dem HÄR. Visade ju även er örhängena ifrån Thomas Sabo som jag fick skicka efter då de inte fanns, det inlägget hittar ni HÄR.

Som ni ser fick jag en hel drös utav glas ifrån Carolina Gynning, hade önskat det utav dem flesta så det förväntade jag mig ganska väl men är trots det superglad för dem. Kommer dock inte visa er varenda ett utav dem men här är endel iallafall.

Fick dessutom denna stekpannan ifrån en kompis, Arvid heter han. Så snäll, den kommer nog komma till bra användning när jag väl flyttar hemifrån. Jag lagar ju inte så jättemycket mat hemma just nu då jag bor hemma haha.

Är supernöjd med allt verkligen, fick lite annat också som jag inte tagit med här. Bland annat fick jag ett stoooort smyckeskrin utav min mamma så att jag får plats med alla mina smycken, fick även lite presentkort osv men tycker inte att det är så viktigt att visa här.

Gillar

Kommentarer