• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Min födelsedag

Idag är det torsdag och snart är vi inne på sista jobbdagen för denna veckan. Så skönt. Jag behöver verkligen två hela lediga dagar efter denna veckan. Har känt mig hängig på jobbet hela veckan så det ska bli skönt att vila upp sig lite igen!

Igår var det min födelsedag och jag hade en så himla mysig kväll. Jobbade ju som vanligt på dagen så vet inte hur mysigt det var haha, men när jag väl kom hem till svärföräldrarna och fick slappna av lite så hade jag en toppenkväll. Vi åt min favoriträtt pasta carbonara och avslutade kvällen med tårta och gula rutor. SÅ gott. Jag öppnade lite paket och sådär också som jag inte kunde vara mer nöjd med, fick så fina och välbehövliga grejer som kommer komma VÄL till användning kan jag säga!

Nu sitter jag i soffan hemmabiosystem Pontus föräldrar och ska snart gå upp och lägga mig och plugga lite. Har en hel del att läsa nu som jag känner att jag vill få gjort lite utav! Det är så skönt att ha gjort innan helgen så jag slipper sitta så mycket då. Kommer nog ändå sitta någon timme i helgen också men det behöver iallafall inte bli så länge då! Ska passa på en stund nu innan Pontus slutar jobba tänkte jag, sen får det räcka för kvällen. Hoppas ni haft en fin vecka hittills <3

Gillar

Kommentarer