• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Fredag och lördag

Helgerna bara springer iväg och det är redan söndag idag. Kan verkligen inte förstå att vi går in i april imorgon, och att det blev sommartid inatt?? Det känns ju helt galet, jag tycker det känns som att det var januari alldeles nyss. Men jag älskar ju sommar och vår så jag ska verkligen inte klaga på att det går mot varmare tider, så himla skönt.

I fredags myste vi hemma i hässlegården med lite tapaskväll med massor av gott och blandat. Jag som är ganska kräsen av mig tycker ju det är lite bra med sånna middagar där man kan välja precis vad man vill ha själv så man slipper sitta och pilla bort sånt man inte vill ha, det gör jag ganska ofta annars haha. Det var iallafall hur gott som helst. Jag vart lite tveksam om jag skulle bli mätt på det men jag blev nästan mättare än av en vanlig middag, det är väl för att man sitter och småplockar hela tiden som det blir så.

Och igår blev det premiär för första grillen!!! Tänk det, att man till och med kan sätta igång och grilla nu. Bästa. Det var också hur gott som helst, fläskfilé är verkligen min favorit på grillen måste jag ändå säga. Jag är inte den typen som gillar oxfilé utan för mig går fläskfilé hem alla dagar i veckan! Supergott var det iallafall och jag blev lika mätt igår.
Vi satt och spelade ett kortspel som Pontus lärde oss igår också, jag vet inte hur många omgångar vi spelade men det var faktiskt riktigt kul, även jag som aldrig har gillat kortspel tyckte det så det var ju roligt!

Idag är det söndag som sagt och vi tog en riktigt sovmorgon idag så vi har precis stigit upp och ska äta lite frukost. Det var nog för att klockan ställdes om som jag har varit så himla trött nu imorse för vi brukar inte sova enda till halv elva i vanliga fall. Klockan är ju bara halv tio egentligen vilket känns lite mer rimligt för oss, men skönt var det! Får se vad dagen har att erbjuda, ska försöka hinna med lite plugg någon gång idag iallafall, resten får vi se. Hoppas ni får en fin söndag <3

Gillar

Kommentarer