• Instagram
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Nouw

Din tid kommer

Min tid kom äntligen. Eller äntligen och äntligen, har lite hatkärlek till att jag faktiskt tagit studenten om jag ska vara ärlig, mest kärlek såklart men det känns så konstigt att inte kunna träffa mina frisörtjejer varje dag och att allt verkligen börjar på riktigt nu??? Jag har dock turen att ha skaffat mig jobb osv inför sommaren och har även planer på hösten med men allt känns väldigt ovant ändå.

På vår studentdag (8/6-16) träffades vi hemma hos mig och påbörjade vår champangefrukost med allt ifrån frallor till skumpa och jordgubbar och choklad. Vi var 11 stycken tjejer och det var så himla roligt att ha alla hemma hos mig. Stämningen var perfekt och vi hade gjort det så fint hemma med partytält, långbord, serpentiner, ballonger, vimplar i fina färger och såklart en bra spelningslistor att peppa upp till.

Klockan nio åkte vi med bussen in till stan då vi skulle fotas med klassen och även hinna med resten utav schemat under dagen. Senare vid halv tolv gick vi och åt lunch på Skeppsgossen Marinmuseét och det var sååå himla gott. Vi fick kycklingfilé med någon jättegod sås, till det fick vi potatis och rostade grönsaker. Nomnom.
När klockan sedan var tre gick vi in i Aulan tillsammans med hela skolan och kören sjöng för oss och vi sjöng med dem och hade det bara jäkligt gött därinne. Jag fick även ta emot mitt stipendium på 3.000kr när vi var där. Är så stolt över både mig själv och alla andra i min klass. Dem är bäst.

Och alltså flaket....det var nog det bästa jag gjort på så länge. Det var så fruktansvärt roligt att åka runt och bara ösa tillsammans med resten utav skolan. Alla var så glada. Saknar det verkligen.

Framåt slutet utav åkandet blev det gråtfest bland de flesta utav mina klasskamrater. Det kändes så sorgligt att behöva lämna alla och inte veta när man ses igen, jag vet att vi kommer träffas men så svårt att säga när det kommer bli av...

När jag hoppade av flaket möttes jag iallafall av min pappa som hade stannat kvar och väntat så jag hade någon att åka hem med då de andra åkt hem tidigare för att förbereda all mat och dryck. Väl hemma träffade jag hela stora släkten + pojkvän m.f och vänner. Vi åt gott, jag öppnade presenter, som jag för övrigt är sååå glad för! Jag ska uppdatera er om vad jag fick så fort jag samlar ihop allting på samma ställe.
Senare på kvällen fick jag och Ebba skjuts in till stan utav min bror och hans flickvän och där röjde vi som aldrig förr kan man väl säga. Det var ingen tvekan om att jag hade den BÄSTA kvällen i hela mitt liv den kvällen, iallafall än så länge. Allt var så himla bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229