• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Dålig kvalité och första jordgubbarna

Häromdagen när jag skulle tvätta lite här hemma så hade jag lite blusar som jag passade på att tvätta för hand när jag ändå hade all tid i världen. (Jag ska erkänna att jag tycker det är ganska mysigt att tvätta vissa plagg för hand, är det konstigt haha?) Jag passade iallafall också på att tvätta dessa jeansen ifrån Ginatricot som jag har börjat använda i nödfall eftersom att ALLA mina andra jeans är gråa och inte svarta längre... Det är det värsta jag vet, när dem blir så urtvättade och fula i passformen efter bara några månader.

Men alltså jag blev SÅ CHOCKAD av att se hur fruktansvärt mycket färg dem tappade bara utav att tvätta dem förhand??? Jag är väl medveten om att dem tappar färg när man tvättar svarta jeans men jag trodde aldrig att det var så mycket, är det inte helt sjukt vad dåligt det är?

Jag har sedan flera år tillbaka alltid köpt dessa jeansen ifrån Dr Denim eftersom att jag tycker att dem sitter så bra i början, men det är så himla tråkigt när dem väl börjar bli slitna för då blir dem verkligen slitna alltså. Har ni några tips på bra svarta jeans ni kan dela med er utav? Tycker det är så svårt att hitta bra modeller när man är lång för dem blir antingen för korta och perfekta i passformen, eller lagom i längd men alldeles för stora i midja och smalbenen...
Och igår fick jag äntligen smaka på första skålen med jordgubbar och mjölk och AAAHA vad gott och oj vad mycket sommarkänslor som bara kändes igenom hela kroppen. Det är något av det bästa jag vet när vår och sommar börjar komma, jordgubbar med mjölk. Skulle kunna äta det varje dag, speciellt till frukost. Mums mums.

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Har dessvärre ingen mer erfarenhet kring svarta jeans mer än att de, precis som du skriver, tappar färgen otroligt lätt och fort x( Synd ju.
Så GOTT och somrig med mjölk med jordgubbar, mööms!
nouw.com/fanip
LinnErikssons
LinnErikssons,
Åh Jordgubbar!! Gud så gott!
Måste påpeka att du tar väldigt fina bilder! <3
nouw.com/linnerikssons