• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

En lista om mig

Jag äter alltid på vänster sida

Om ni förstår vad jag menar, lägger alltså alltid det jag äter på vänster sida i munnen av någon konstig anledning. Tycker det smakar mer på den sidan hahah???

Jag älskar att fixa med mina naglar

Kan sitta en hel kväll om det vore så att bara ta bort nagellack, måla på nytt nagellack, måla tånaglarna och hela den biten. Det är rogivande på något sätt!

Jag är alltid stressad

Nästan iallafall. Har alltid flera saker i huvudet och har jättesvårt för att bara stanna upp i nuet och inte tänka framåt. Det är nog min sämsta egenskap skulle jag säga, det kan vara både påfrestande och jobbigt vissa perioder. Samtidigt är jag glad att jag är sån, det gör att jag oftast har full koll på saker och ting när ingen annna har det.

Jag är en konsistensmänniksa

Om det finns något som heter så haha. Med andra ord så hänger mycket jag äter på konsistensen. Jag kan älska smaken på något men gillar jag inte konsistensen så hamnar det inte i min mun. Svamp och lök tillexempel, jag gillar båda smakerna men jag HATAR konsistensen och därav äter jag det aldrig. Skulle kunna få ihop en hel lista på saker.

Jag är extremt känslosam

Jag gråter väldigt lätt, både när jag blir glad och när jag blir ledsen. Har gråtit så många gånger nu när talang har gått på tv för jag blir så glad av att se när vissa går vidare. Jag bölade som en idiot på en av våra bästa kompisars bröllop, när hon klev in och jag såg henne så var det som att sätta igång en kran. Gråter när jag blir alldeles för stressad, när jag blir arg, när jag känner att jag inte förstår eller klarar av något på det sättet jag vill. Jag gråter väldigt mycket helt enkelt.

Jag är en periodare

Skulle säga att jag är ett levande exempel på en periodare, och det har jag fått ifrån min kära mamma. Jag lik som hon hamnar alltid i perioder, speciellt när det gäller sånt man äter. Jag kan äta samma maträtt tre veckor i streck för att sedan hitta en annan maträtt för kommande tre veckor hahah. Smidigt men det kan ju låta lite enformigt för någon som ingen är som mig, men jag trivs med det.

Jag älskar att göra andra glada

Lika mycket som jag själv älskar att bli uppmärksammad så älskar jag att uppmärksamma andra. Ibland kan man kanske inte tro det, men så är det.

Gillar

Kommentarer

Mat, nya tavlor och kalas

Hej på er mina vänner. Från en trött Thuva ifrån soffan. Hoppas ni har haft en fin vecka. Här har vädret varit på topp nästan hela veckan och ingen är gladare än jag för det. Så typiskt att det ska regna HELA helgen enligt min väderprognos, jag hoppas verkligen att den inte stämmer denna gången. Jag vill ha sol och 26 garder även när jag är ledig!

Jag ville mest bara ge er en liten inblick över hur min vecka har sett ut hitintills. Det känns som att den bara har bestått av mat om man ser på bilderna i detta inlägget haha. I torsdags var vi lata efter jobbet och beställde hem Indiskt påvägen hem, SÅ VÄRT! Världens godaste gryta!

Jag var och hämtade ett par tavlor häromdagen också. Det var en tjej som inte ville ha dem längre så jag passade på att ta hem dem till oss så kan dem få pryda våra väggar. Och det blev så bra tycker jag, älskar att vi fått in lite mer färg. Jag ska visa er hur det blev i ett senare inlägg.
Igår var det kalas för min moster som fyllde år tidigare i veckan. Det var så mysigt att få komma dit en sväng och träffa småkusinerna också, de tycker ju alltid att det är så roligt! Jag och Pontus gav henne en fin liten bukett och jag passade på att njuta lite på altanen av vårvärmen.
De hade lagat så himla god mat som jag verkligen njöt av också. Och SÅ GOD sallad, jag som precis lärt mig äran sallad till nästan alla måltider. Det är jag faktiskt lite stolt över för jag har alltid ogillat sallad av någon anledning men nu kan jag till och med längta till att få ställa mig och göra en god sallad!
Och denna tårtan hörni! Mums Mums säger jag bara, så tråkigt att Pontus missade denna kvällen bara. Jag fick mig en klippning av min kära mamma igår också, det kändes skönt att få BLI klippt istället för att klippa hela tiden haha!

Nu har vi precis slagit oss ner i soffan efter en timmes powerwalk, det var så skönt att komma ut och att få känna sig trött av en bra anledning nu. Jag ska bara ligga här med mitt kaffe ett tag till innan det är dags att göra ännu lite nytta!

Gillar

Kommentarer

Hold on and hold it

I samarbete med Holdit.
Åh kolla hörni vilket fint mobilskal jag har fick hem tidigare i veckan. Jag är helt kär i denna gula färgen, den passar verkligen så bra nu till våren, tycker det är så himla fint. Jag är hur nöjd som helst och det är verkligen ett skönt mobilskal att hålla i, det glider inte ur händerna utan man får ett bra grepp om telefonen.

Jag är så himla klumpig med min mobil också så det är verkligen perfekt med ett mobilskal i silikon. Jag ÄLSKAR att trots att det är i silikon så är det inte sådär klumpigt som vissa sånna skal kan vara, klumpiga och stora mobilskal är verkligen det värsta jag vet och detta är verkligen motsatsen! Så tunt och smidigt.

Mobilskalet kommer ifrån Holdit och ni hittar det HÄR.
Här ser ni lite fler utav mina favoriter ifrån Holdit som jag tycker är så fina <3
Det finns verkligen så många olika fina skal att välja mellan så passa på att klicka hem er ett ni också hörni!

Gillar

Kommentarer