• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Dagens schema

Innehåller affiliate-länkar

#nouwinfluencer

Hej på er fina ni!

Jag har inte ens tagit tag i att ta mig upp ur sängen än så jag ligger fortfarande här framför datorn och funderar ut dagens planer.

Klockan tolv ska jag åka och hämta Pontus så att vi kanske kan ta en fika eller en lunch eller något på stan innan han börjar jobba igen klockan 13, vi har ju inte så jättelång tid tillsammans så vi får se hur mycket vi hinner med.

När han väl börjat jobba så har jag två timmar kvar innan jag själv börjar jobba, jag börjar klockan tre idag och jobbar bara till sju så det är ett riktigt kortpass. Jag tänkte kanske ta en sväng på stan i lite butiker innan jag börjar för att fördriva timmarna så att jag slipper åka hem emellan. Efter jobbet är planerna lite oklara fortfarande, kanske åker och hänger med Ebba en sväng, om inte så kommer jag bara åka hem och slänga mig på soffan tills Pontus kommer hem så att han och jag kan äta en god middag tillsammans, det längtar jag till!!

Senare till kvällen kommer vi nog bara spendera kvällen hemma i soffan framför några bra serier, det känns som att det kan behövas idag, en kväll tillsammans med bara honom nu när jag jobbat kväll och vi knappt setts på flera dagar, ska bli så jäkla skönt!

Vad ska ni hitta på idag?

Gillar

Kommentarer

I samarbete med...

Innehåller affiliate-länkar

.... Sthlm Stories så har dem varit så himla gulliga och skickat hem detta så himla fina iPhoneskalet till mig som äntligen låg i brevlådan för någon dag sedan. Jag har det i designen Tropical Island och jag tycker att det är så fint och somrigt, älskar färgerna i det!!! Dessutom så är det hur skönt som helst att hålla i vilket är väldigt viktigt för mig när jag byter skal.

För er som inte hört talas om Sthlm Stories tidigare så säljer dem för tillfället tre olika designer i modellerna iPhone 6/6s och iPhone 7. Jag tycker att alla modellerna är så fina och hade själv så himla svårt att bestämma mig, hade helst velat ha allihopa haha. Ser verkligen fram emot att få se vad deras nästa design blir, ska försöka hålla både mig själv och er uppdaterade om det!
Något som också är värt att nämna är deras fina koncept där dem för varje produkt som säljs, skänker fem stelkrampsvaccinationer till barn i nöd. Håller ni inte med om att det är ett så himla fint koncept?!

Just nu har Sthlm Stories rea på alla deras designer i alla modeller så in och klicka hem ett lika fint skal som jag och samtidigt gör en god gärning!

Länk till produkten hittar ni i bilderna.

#nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Veckans planer

Måndag: Jag börjar denna veckan men en stor kopp te framför datorn. Ska förbereda ett samarbetsinlägg alldeles strax så att det kommer upp idag, vill ju trots allt visa er vad det är jag har fått hem! Senare ikväll jobbar jag så jag kommer inte att vara hemma innan tolv inatt, det blir en lång kväll för min del.

Tisdag: Även här jobbar jag kväll vilket betyder att jag kommer att vara hemma lika sent då, det värsta med det är att försöka hitta en jäkla parkering på natten, det är ju näst intill omöjligt i denna staden.

Onsdag: Jobbar ett kort eftermiddagspass mellan 15-19 idag, lite skönt ska det bli med en lite lugnare vecka men jag är ju van vid att jobba heltid så det känns också lite konstigt att bara jobba fyra och fem timmar om dagarna denna veckan. Mycket mer än att jobba kommer jag väl inte hinna med, tar nog en lång sovmorgon även här och sedan åker jag bara hem till min pojkvän och myser.

Torsdag: Är min lediga dag och jag har faktiskt inga planer för denna dagen än. Kanska åker hem en sväng till min kära mamma och äter kroppkakor tillsammans med henne och min storebror men jag får se hur dagen kommer att se ut. Jag vill gärna försöka hinna med att färga mitt hår och korrigera det innan helgen men det ser inte så ljust ut för tillfället tyvärr...Jäkla skit. Jag håller tummarna att jag kan få någon tid!

Fredag: Jobbar 11-16 idag, ett väldigt skönt pass en fredag tycker jag så jag ska inte klaga. Efter jobbet vet jag inte riktigt hur planerna ser ut, kanske får bli en myskväll tillsammans med P. Det är ju faktiskt det bästa jag vet, att bara spendera en hel kväll med honom!

Lördag: Jag slutar redan klockan 17 och börjar inte förrän 12 vilket betyder att jag kommer att hinna äta en supergod frukost äntligen. Det var så himla längesen jag och P åt en stor och god frukost så jag längtar faktiskt tills dess, ska bli mysigt. På kvällen är jag bjuden på 22-årsfest så det återstår att se ifall det blir av eller om det blir hemmakväll, det beror lite på hur planerna för kvällen ser ut senare i veckan, hade varit superkul att dra dit dock.

Söndag: Och så var det sista dagen på denna veckan och jag är LEDIG!!!! Wiho! Så jäkla skönt att äntligen få vara ledig iallafall en dag denna helgen, det var ju ett tag sedan sist! Har jag ingenting annat för mig och inte är för bakis, hehe, så är det inte helt omöjligt att jag åker och kollar på Pontus premiärmatch i handbollen, hade varit så himla kul att se den trots att den är i Hultsfred. Dock så älskar jag att köra bil så det hade bara varit skönt för min del att köra den sträckan, vi får se helt enkelt.

Hur ser eran vecka ut, har ni något roligt att se fram emot?

Thuva A.

#nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer