• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Budget vs lyx

Budget VS lyx shoes

Älskar ju att kolla skor och kläder osv på internet och ​tycker det kan vara så kul att jämföra lite budgetprodukter och lyxprodukter. Båda "lyx" varianterna ( de högra) tycker jag är såååå snygga! ​Älskar ​de mörkgråa ifrån Nathalie Schuterman. Skulle så gärna vilja ha ett par själv men min plånbok tillåter inte det för tillfället. Istället klickade jag hem de jämte ifrån NA-KD som jag tycker liknar ganska mycket. Och för att tillägga så är ju ordet "lyx" olika i prisklass för alla och man får såklart köpa det man själv vill. Jag personligen tycker oftast att lyxen är snyggare, dock tycker plånkan att budgeten passar bäst...

Brukar ni jämföra som en kul grej eller köper ni alltid antingen det ena eller det andra? 

Gillar

Kommentarer

Födelsedagsfirande

Åhh det ska bli så skönt att krypa ner i sängen framför något bra program nu efter en hel eftermiddag med kalas. Hoppas nästan att det blir lite regnoväder nu. Det har varit himla trevligt att träffa Anna och Tim (igen haha) och resten utav de som var där. De bjöd på grillat och massvis utav god fika såklart. Jag står mig nog ett tag innan jag blir hungrig igen.
Ger er såklart mer bilder ifrån min eftermiddag lite senare.

Gillar

Kommentarer

Yesterdays dinner

À few glasses of wine

Såhär såg vår middag ut igår. Tim grillade lite kött och ett par laxbitar och sedan fixade Anna en pastasallad med pesto i. Till det någon sås. Det var faktiskt gott, jag som gillar lax tyckte om det. Hade aldrig smakat en sådan pastasallad men det funkade faktiskt bra. Resten utav kvällen satt vi bara och pimplade vin och sedan kom även ett par kompisar till Tim och Anna och hälsade på. Och tro det eller ej så blev det inte alls speciellt sent. När klockan slog tolv låg jag redan i sängen, kollade bara några Youtube-klipp på ipaden innan jag somnade.
Hade en himla bra kväll och imorgon är det dags för kalas för Anna.

Gillar

Kommentarer