Denna vecka har det inte hunnit bli så mycket bloggande då jag umgåtts väldigt mycket med en av mina närmsta vänner. Eftersom att vi båda går som arbetssökande och väntar besked från olika jobb som vi sökt gör det att vi spenderar väldigt mycket av våran tid tillsammans och hittar på saker.

Denna vecka har vi haft en brunch"dejt". tv-spels kvällar, promenader och även en kväll med god mat och vin. Även om min sambo gick och blev sjuk under mitten av förra veckan har det faktiskt inte hindrat oss eftersom att han inte smittar.

Måste erkänna att det är väldigt skönt att ha någon som man står så nära och som det aldrig blir tråkigt att umgås med och dessutom som min sambo tycker om. Detta vill jag inte ska tolkas fel på ett sätt som får det att låta som att jag bara umgås med de vänner som min sambo tycker är trevliga men det är faktiskt så att under en period så struntade jag i vad min sambo tyckte om vissa delar av mitt umgänge och det gör jag fortfarande ibland.. Men på något sätt har han hjälpt mig att skilja på de vänner som enbart tar energi ifrån en själv och vilka som faktiskt även ger tillbaka av denna energi.. Men han är och kommer förhoppningsvis alltid att vara min bästa vän och han känner mig bättre än någon annan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Igår hjälpte jag och min sambo större delen av min familj att flytta till sitt nya hem i Sävsjö. Så vid 08.00 var vi ute i Frödinge för att höra upplägget om vilka som skulle köra vad och liknande och började sedan packa bilen. Våran bil blev nämligen första att lämna Frödinge men resan gick jätte bra. 

Måste säga att jag tror att dom kommer trivas jätte bra i detta hus och att jag är jätte glad för deras skull även om det blir längre att åka och träffa dom. 

Kvällen avslutades dessutom med att min ena bror och hans fästmö föreslog att vi skulle komma till dom på spelkväll och vi hade en super bra kväll tillsammans med mycket prat och spelande. 

Nu väntar en vecka av dötid tyvärr men det går alltid att lösa genom att spendera tid med sina vänner.

Likes

Comments

Jaha ja.. Då var dagen man haft en klump i magen av hela veckan här.. Nämligen min farfars begravning.. Tycker väl själv inte att datumet var av bästa planering men det är inte min sak att bestämma..

Kläder, blommor och allt är fixat nu iallafall och min syster har det med sig ner från Stockholm nu, har inga bilder ännu på hur det ser ut i färdigt tillstånd men vet att våran krans blir i färgerna vitt, blått och lime..

Kan själv fortfarande inte förstå att han är borta.. Känns så overkligt på något sätt.. Men nu måste man komma på benen och bli klar då begravningen börjar klockan 14.00.. Hoppas ni andra har en bättre 1 April än mig idag.

Likes

Comments

Ojsan hoppsan nu har man visst varit lite upptagen ett tag och inte hunnit blogga.. Varit en hel del festande, planerande och tjafsande som vanligt... Är ju rätt vanligt att allt ska hända på en och samma gång tyvärr men nu är man på fötterna igen..

Till helgen blir det begravning för farfar och sedan flyttar föräldrarna till sitt nya hus i Sävsjö så alla syskonen kommer hem och samlas vilket ska bli väldigt mysigt då det inte händer så ofta längre. På sätt och vis blir det faktiskt lite konstigt att dom flyttar längre ifrån oss men samtidigt så förstår jag dom i sitt val..

Efter det får man se om sin provanställning blir ett jobb fram till hösten iallafall och en hel del annat spännande händer som man just nu bara små planerar och drömmer om...

Likes

Comments

Igår blev det att dra till Västervik med Madde som även sov här från fredag till lördag då vi hade massa saker att prata om och dessutom för att det är lättare att resa ihop ifrån ett ställe än att båda skulle resa ifrån sitt.

Arbetsmässan var för att vissa av alla företag i Västervik sökte sommarjobbare och självklart så sökte jag allt jag kan ta mig till med kollektivtrafiken..

Måste säga att det var en trevlig upplevelse även om man blir lite små nervös inför vissa intervjuer som kunde va t.ex. att man hade 3 minuter att svara på frågor och imponera.

Efter våran lilla resa blev det att åka hem, äta och sedan fixa sig inför utgång och massor av dans.

Likes

Comments

Precis som de flesta andra tjejer så älskar jag att köpa nya kläder.. Och just nu så håller jag på att rensa ut gamla kläder och även sådant som jag köpt men inte använder..

Så fick bli en beställning från LightInTheBox.com som råkar vara en av mina favoritsidor eftersom att jag kanske har en lite mer utmanande stil till och från. För er om kanske inte visste det innan så bokstavligen älskar jag korsetter och detta är inget jag skäms över.

Så nu sitter jag och väntar hem en beställning på bland annat 2 korsetter (samma modell men 2 olika färger), ett nattlinne och en sidenmorgonrock. (det som syns på bilderna)

Men precis som många andra internetsidor så finns det nackdelar.. Denna sida tar tyvärr väldigt lång tid på sig att skicka varorna som beställts även om allt finns i lager då du beställer och man tar en snabbfrakt.. Jag skulle fått min beställning i måndags men den är fortfarande inte skickad som det ser ut.. Men man får alltid rätt varor och för mig har dom alltid varit felfria när dom kommer därför känner jag att det faktiskt får vara okej att vänta lite längre..


Likes

Comments

Som nämnts tidigare så läser jag på högskola via lernia till serviceingengör med inriktning energiproduktion.. Men de senaste månaderna har jag börjat ångra mitt val av att läsa vidare..

Jag är väl en av de få personer som inte bör ha börjat studera igen direkt efter studenten även om många säger att det är lättare än att ta en paus och jobba några år..

I alla fall så har jag därför börjat små söka lite jobb samtidigt som jag studerar då jag insåg att utbildningen inte alls var vad jag fick en uppfattning av när jag var på introduktionen och dessutom känt att det börjat bli för svårt då jag inte alls är insatt i bilmotorer eller flygplansmotorer och det är de enda exempel min lärare kan använda sig av.

Så nu har man telefonmöte på onsdag om ett elektriker jobb då det är det som jag är utbildad till från början och får helt enkelt hoppas på det bästa när han ringer..

Likes

Comments

Äntligen har min beställning från party light kommit hem med alla underbara dofter!! eller den kom hem i måndags mer exakt.

Det ni ser på bilderna är 4 förpackningar med te-ljus i sorterna Vita Snöbär, Vit ceder, körsbärsbloms och fräsch citrus. Beställde även överrasknings-paketet som jag skrivit om innan som innehöll 3 ljus av 4 olika sorter som var Samba Sunset, Tropical Flower, Copacabana Beach och Guava Caipirinha. Tillsammans med dessa kom dessutom en överraskning som visade sig vara 3 glasljus med vad jag tror är vår/sommar dofter.

Dessutom blev det en ljushållare som ser ut som 2 ugglor som sitter på en stubbe med tillhörande glas ljus i doft rosa grapefrukt som är heeeeelt underbar!

Och till sist beställde jag en intressant liten pryl som man lägger doftpinnar i och kan sätta både i t.ex. en bilfläkt, gymväskan eller inne i en garderob för att ge det en fräschare doft.

Likes

Comments

Efter en lång vecka med mycket att stå i fick det bli att sluta tänka på allt som ska göras eller behöver göras för en kväll.

Så igår valde jag att ha förfest för mig och 2 andra tjejkompisar hemma hos mig innan vi skulle vidare till pumpen.

Blev en väldigt trevlig kväll med mycket prat och ännu mer dricka så lite lagom bakfull fortfarande då jag inte dricker särskilt ofta men var väldigt sugen på just stark sprit.. he..he..he.. så ja.. jag får skylla mig själv..

Men med tanke på hur roligt jag hade och vilka extremt underbara människor jag hade i min omgivning så var det värt det.Likes

Comments

Igår var jag på Heta arbeten kurs och kursledaren vi hade var så extremt rolig och bra. Vi fick då även gå ut i regnet och blåsten för att prova att släcka en brand.

Var lite skeptisk på om det skulle bli av att få prova använda en brandsläckare på grund av blåsten men det funkade faktiskt och var extremt roligt! Men även lite läskigt då lågorna på grund av blåsten slog emot en...

Efter kursen hade vi ett mindre "test" på vad vi kom ihåg av vad han gått igenom med oss under dagen och när vi kom hem så hade man 5 dagar på sig att skriva provet som då avgör om man får certifikatet eller ej.

Jag gjorde mitt prov idag och tro det eller ej men jag klarade det! Så nu väntar jag bara på att certifikatet ska komma hem i brevlådan.Likes

Comments