Header

Random saker som jag ogillar, inte hatar utan bara ogillar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

igår såg jag som sagt Sleeping With Sirens och Pierce the Veil live, de spelade mina favorit låtar och var jätte duktiga! Var lite orolig över sällskapet jag gick med då jag endast kände en av fem, men det gick bra och alla var jätte gulliga!

Likes

Comments

fixade äntligen en ordentlig header till bloggen, ville hålla den relativt simpel.

Säg gärna vad ni tycker 👍


Likes

Comments

För ett tag sedan såg jag succé filmen Big hero 6, och om jag ska vara ärlig så är jag inte så imponerad.

Animationen är suverän, men det känns som att jag sett karaktärerna förut och jag listade ut nästan hela handlingen i början av filmen. Men om man vill se en trevlig film med en fantastisk Baymax och ett gäng hjältar ska man definitivt se den! Filmen är bra gjort och nästan allt är "on point" tyvärr har jag nog bara sett dessa points tidigare.

Jag ger den 3/5 åskmoln

Likes

Comments

Chiara Bautista, en av mina favorit konstnärer som ger mig otroligt mycket inspiration!

Om ni vill se mer av hennes verk kan ni klicka här.

Likes

Comments

Jag nämnde i tidigare inlägg att jag ska cosplaya en karaktär som heter Red, en kvinna som kommer från det fantastiska spelet Transistor. Hon tillsammans med hennes kompanjon som tvingas leva genom ett svärd slår sig fram för att hitta källan till ondskan som drabbat staden.

Red var en stor artist med en fantastisk och vacker röst, som hon förlorade, men trotts hennes tystnad tycker jag att karaktären är stark och självklar genom hennes handlingar och hur hon framställer sig. Spelet är ett hack and slash med mycket strategi då man kan pausa under fighten och sätta ut attacker som ska ske. Arten och storyn tycker jag är fantastiskt bra gjord och det är inte ofta man får följa en tyst protagonist. Hennes kompanjon som är fast i svärdet är den som bringar ord till historien, och ibland dåliga dock charmiga skämt.

Har någon av er spelat det?

Likes

Comments

Jag har läst första samt alla prologer (The assassin's blade) till bok serien Throne of Glass. Den är fantastisk! Humorn och spänningen livar upp den lite mörka handlingen som har tagit över mitt liv, 

Protagonisten Celaena Sardothien måste kämpa i en dödlig tävling för att vinna sin frihet. Många kanske nu kopplar detta till succé bokserien Hunger Games men jag kan försäkra er att det inte är fallet. Den utspelar sig i en alternativ medeltid där magi blivit förbjudet, vi får följa den dömda brottslingen som är känd som Adarland's Assasin, Celaena Sardothien på hennes resa mot friheten.

Läs den!  

Likes

Comments

(bilder tagna från Google, bilderna är fan-made)

Som cosplayare gör man ofta upp planer i huvudet kring karaktärer man vill cosplaya. Dessa är de tre översta på min framtida cosplay-lista. 


 Stora bilden: Red.
Översta minibilden: Ririchyo Shirakiin.
Undre minibilden: Takanashi Rikka. 

Likes

Comments

För ett tag sedan spelade jag Never Alone, ett pussel-platform spel med val för multiplayer där väldigt duktiga spelutvecklare har gått ihop med sagoberättare och äldre från Alaskas ursprungs befolkning. Tillsammans har det skapat ett spel med ett stark och korrekt band till Alaskas (mer exakt "Iñupiat" folkets) kultur och sagor.

Man spelar som flickan Nuna som tillsammans med en fjällräv ska försöka lista ut källan till en lång och hård storm som drar över hennes by. På hennes resa möter hon tillsammans med fjällräven olika hinder.

Jag tyckte verkligen om spelet och hur miljö, karaktärer och händelser ägde rum, storyn känns verkligen som en gammal saga och de små videorna med fakta man kan hitta genom spelet (man ska passera en uggla) var jätte trevliga att jaga och sedan se på. 

Rekommenderar det här spelet starkt! 

Likes

Comments