Header

Mood, Daglig

Idag har jag inte gjort så värst mycket, vaknade runt 9-10 tiden imorse och kollade i stort sätt bara på serie fram tills efter 12 då jag facetima med Dahnya även känd som Muppen. Och just nu sitter ja i bilen och har tvättat den invändigt medans pappa tvättar den utvändigt! Ja är klar i vill i stort sätt bara hem ahaha..

Hur mår jag nu?
Jag mår faktist bra. Jag har varit hos min skolsköterska där ja fick fylla i en hälsa och vård lapp där de tillexempel man fyller i hur man mår om man prövat visa saker osv. Sedan pratade vi även om lite de som hänt o de lättade faktist.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mood

Jag har börjat tagit tag i mitt liv nu efter allt som hänt!
Jag ska börja träna igen idag efter någon månads uppehåll. De som ja tycker e värst nu som ja inte klarar av längre är när min syrra väljer att komma till mig att prata ut om saker. Jag försöker verkligen att börja må bättre men de e sjukt svårt när man får reda på nya saker hela tiden...
Jag har försökt att hitta ett annat boende som ja kan bo i några dagar o sen va hemma några dagar osv men de gick inte för de tillät inte mamma. Och varför de är så ver jag inte men ja tror att hon håller mig hemma för att hon kanske mår bättre när jag är hemma men om de är så tycker jag att det är väldigt själviskt. Jag måste börja tänka på mig och min hälsa. De är nog det enda som ja måste göra just nu eftersom ja är sjukt trött på att må skit! Ja vill kunna va den tjejen som kan skratta o le eller bara ha allmänt roligt och att ha allt detta som spinner runt i huvudet på än är bara för mycket. Jag är trött på de och ja hoppas att någon i min familj kan ta insikt att inte bara tänka på sig själva utan om hur alla i hushållet mår ja vet att all fokus e på min syrra just nu... jag mår inte bra hemma och ja behöver komma bort...

Likes

Comments

Deep

Jag tycker jag själv börjar må rätt så bra igen. Jag har lärt mig hur JAG ska hantera allt som hänt

och tack vare att ja haft dom jag har i min närhet så har det blivit betydligt lättare för mig

att kunna klara av allt som pågår i mitt liv just nu.

Att få reda på saker som kan tära på en är inte alls lika roligt längre men ja har vant mig vid det här laget.

Men allt blir endå sjukt jobbigt eftersom det är mycket som inträffar på en och samma gång och det suger verkligen.

Likes

Comments

Deep

Denna dagen har inte varit mer en bara skit. Jag vet bokstavligen inte vart jag ska ta vägen eller hur jag ska göra för att allt ska bli bättre för jag kommer inte orka må så här dåligt igen. dagen började faktist bra tills jag ser att jag fått en spricka på mobilen och ser alla deep inlägg som ens syrra lägger upp efter allt som hänt.

jag brast i skolan de va så pass att jag blev tvungen att gå ut från klassrummet för att kunna gråta av mig lite.

Om jag inte hade haft alla vänner och Casper i skolan skulle jag säker bara ligga hemma som förut när jag mådde som skit. Det värsta med allt som hänt är att just jag vet inte hur jag ska kunna återhämta mig efter allt eller om jag ens kommer göra de.

Likes

Comments

Deep

Dagen började hyfsat bra då ja möte upp Casper i alvik men det har varit väldigt tufft med att klara av dagen för jag vet själv inte vad jag ska göra för att börja må bättre, allt detta som har hänt har varit sjukt jobbigt för mig klarar inte av en enda dag utan att gråta.

Gråtit till och från i 3 dagar nu vilket är sjukt jobbigt. Det känns som en del av mig har dött. Att nästan mista ens syster är något jag aldrig har förväntat mig, jag vet att jag suger på att visa hur jag tycker och känner och de är för att jag är så som person vilket jag inte kan påför men när min lilla syrra försökte ta livet av sig så brast jag och det är inte ofta jag gör det.

Jag själv tar på mig den mesta skulden över allt som hänt. jag såg inte att hon mådde så dåligt jag var inte där för henne jag va knappt hemma under denna tiden dels allt jag sagt till hennes som verkligen sårar. Jag vet att man inte ska tänka så men jag gör de... tänk om ja såg att hon mådde dåligt? ja hade hjälpt henne jag hade stöttat henne jag hade gjort allt i min makt att få henne må bra.

Just nu känner jag mig bara less på det mesta, jag försöker vara glad men de går inte. så mycket spinner runt i huvudet. Först var det min stora syster som var trött på livet men hon tog aldrig de steget att försöka ta livet av sig som min lilla syster gjorde. Varför ska allt just hända min familj, har inte vi fått gå igenom tillräckligt mycket skit?

Likes

Comments

Idag tog jag klivet att börja blogga igen. Jag har bloggat tidigare men har aldrig haft den lusten. Anledningen till att jag börjar blogga nu är på grund av att jag vill ha någon stans att bara kunna skriva av mig om hur jag mår och varför jag mår som jag gör!

Denna vecka började bra men fick en hastig vändning. Det är så mycket kaos inom familjen då en som står mig väldigt nära försökte ta livet av sig men misslyckades. Så just nu mår man ju som sämst men är sjukt glad att jag har min pojkvän, vänner och min familj vid min sida under detta.

Men nu tänker jag avsluta detta skrivandet för jag måste verkligen gå och lägga mig då ja ska upp 06.00 imorgon för att palla med skolan.

Likes

Comments