Planner in the basket

I slutet på förrförra året klickade jag hem en Happiness planner. Det är en kalender som påminner en om att se det positiva och vara tacksam för varje dag. Tanken var självklart att jag skulle använda den VARJE dag och det gick som smort hela januari men sen i Februari så blev skrivandet mer och mer utspritt. Det gick nog ett par månader där mina sidor varr helt tomma men något hände där i mitten av Augusti och jag har lyckats skriva i principt varje dag sedan dess. Det har varit ett sånt skönt sätt att varva ned på, jag brukar skriva i den när jag precis krypt in i sängen innan jag ska sova och under September var det innan jag plockade upp min pre-bed time bok :)

Jag brukar också använda den för att skriva upp saker jag måste göra på den lilla to-do listan och bocka av dem vart eftersom. Den har gjort saker så mycket mer strukturerade för mig de här senaste månaderna så även ifall jag inte använde 1/4 av året, så bestämde jag mig för att klicka hem en ny för 2019, den gången med en skyddande vegansk läder pärm runt själva kalendern för.... under dem där månaderna jag inte använde min nuvarande förstörde jag på något sätt framsidan av den så nu har den bara ett av omslagen kvar och är inte lika fin. Och tyvärr hur fåfängt det än låter så gör det den lite tråkigare att använda och ha på mitt skrivbord... Haha men med min nya kommer det inte bli ett problem, annars måste jag få ett pris för att lyckas förstöra saker!

By the end of 2017, I clicked home a Happiness planner. It's like a calendar that reminds you to see the good and appreciate EVERY DAY. Of course, the plan(haha) was to use it every day and all of January it went smoothly, by February though... my writing became more and more sparse. I even went a couple of months where the pages of the planner are completely blank. But something shifted by mid-August and I've been writing as good as every day since then. I tend to write in it when I've just popped into bed and use it as a way to wind down before sleep. During September I did it right before picking up my pre-bedtime-book.

What I tend to really use and got really handy these past months was the little to-do list it has on each day, wrote up the things I had to tackle each day and crossed them off when I was done or transferred them over to the next day. Even though I didn't use the planner for 1/4 of the year it has served me so well these last couple of months that I decided to click a new one home for 2019. This time around I got one with a protective vegan leather folder, because during those few months when I did not use my current one I managed to just destroy the front cover of it so bad that I had to remove it. It bothers me how materialistic this sounds but the fact that it doesn't look as cute anymore makes it a bit less fun to have on my desk but I do still use it even more than when it was pretty! With my new one, it shouldn't be a problem though cause if I break that one I should get some sort of destroyer prize or something haha!

#happinessplanner #nouwautumnchallenge #positivity #feelgood

  • Daily life
  • Nära Kålsängsgränd , Uppsala

Gillar

Kommentarer

Knoxtindra
Knoxtindra,
Alltså, jag har fått så mycket reklam om happiness planner på min Insta nu, att jag har varit såå nära på att beställa den. Men jag är nog precis som du, hade skrivit massor första månaden för att sedan bli mer och mer sporadisk. Men.. Nog är en lite sugen. 😊 Värt? Ovärt? Ska jag köpa? 😊
nouw.com/knoxtindra
throughnatslens
throughnatslens,
Jag tycker personligen att det är värt! Speciellt de senaste månaderna eftersom jag har använt den flitigt då, jag har ju till och med beställt en ny, haha! 😊 Den har gjort det mycket lättare för mig att planera saker och fokusera på det positiva i dagen. Jag skulle ju kanske, om jag var lite osäker välja en av de billigare planner:na.
Det finns en som är lite billigare eftersom år overview:n är 2017 men själva innehållet INTE har några datum(man skriver in dem själv). https://thehappinessplanner.co.uk/collections/the-peony-planner/products/the-peony-planner-undated

Den som har veckoblad istället och inte dagliga blad.
https://thehappinessplanner.co.uk/products/the-52-week-journal

Den som inte har en ''läderpärm''är också lite billigare men ändå väldigt söt och praktiskt tror innehållet är det samma. Faktiskt en sån jag har nu! 😊
https://thehappinessplanner.co.uk/products/the-happiness-planner-2019

Sen fick jag en länk(FINNS LÄNGST NER!) när jag köpte min där de som använder länken får £5(GBP) rabatt ifall de använder länken när de beställer. Visste inte ifall någon skulle vilja göra den men du kan u självklart använda den ifall du känner dig sugen på att testa och någon faller dig i smaken 😊 OBS! jag får också någon rabatt eller något ifall du köper och använder min länk eller kupong, men jag vet inte exat ifall det är rabbatt på mitt nästa köp eller någon tillgodocheck men så fort jag vet så skriver jag det till dig!

http://happinessplanneruk.refr.cc/nataliag gäller till den 26/11-2018 😊
nouw.com/throughnatslens