BURGER LUNCH

Good day everyone!

I have some leftover hamburger dressing from a summer BBQ with my friends and since I REAAALLYY hate wasting food and stuff I decided to use it u before it reaches its best before date. Lucky for me there seems to be a discount on all the burger things at the marts this week so I went out and got the things I needed for a good lunch! Gosh, I hadn't had a burger for so long but it's seriously such a nice and quick lunch to whip up!
Remind me to be a bit more creative with my next 3 burgers I'll have to make cause I bought 4 patties and buns in total~ On this first I legit just had some salad, dressing, cheddar, mustard, and ketchup. We can do something more with this right?
What are your favorite toppings on burgers? Oh something I can do at home though darlings~

Hej på er!

Jag hade en tub med hamburgerdressing över från en grillkväll med vännerna i somras. Med tanke på att jag hatar att slänga mat i onödan och i samband med att jag jag hittade dressingen igen så lade jag märke till att hamburgare och tillbehör var extrapris vid de flesta butikerna så jag tog det som et tecken på att det skulle vara en bra lunch i veckan.

Jag hade inte ätit en burgare på fett länge! De är ganska lätta och snabba att få ihop hemma faktiskt. Påminn mig bara om att vara lite mer kreativ med påläggen, haha. Det enda jag hade hemma idag var sallad, tomat och cheddar! Gott visst men det känns som att jag kan göra mer.

Vad är några av era favorit pålägg på hamburgare? Åh! Nåt jag kan få ihop hemma dock~

Gillar

Kommentarer