Yo, Iman!

De tre musketörerna lyckades äntligen ta sig till London och hälsa på Iman! en av anledningarna till att vi drog till London var ju för att överraska vår vän Iman som pluggar där. Överraskningen blev ju en EPIC FAIL men det gjorde seriöst ingenting för till slut var det nästan skönare att slippa dölja det hela och planera hur vi skulle ses utan att försäga oss. Either way tack för att du hängde med oss Iman! Vi ses snart igen!


The three musketeers actually made it to London to visit Iman! One of the main reasons for our quick getaway was to surprise her with the fact that the boys were going there too, well that resulted in an EPIC FAIL. To be completely honest with you it didn't matter... It was almost more comfortable to go there when we knew the surprise was ruined cause then we could relax and stop worrying about spoiling it! Haha~

Thank you so much for showing us around and hanging out with your little Swedish team Iman, see you again soon!


#friendship #vänskap #lodon #travel #resa

Gillar

Kommentarer

Franco Manca

Haha så jag och killarna landade i London i onsdagsnatt. Vi åkte direkt efter jobbet, det här blir första resan vi gör tillsammans och jag har längtat så! London är ändå en bra början, det är en stad jag är van och bekväm i och ett säkert kort att testa på ifall vi passar att resa ihop med.

Första kvällen börja lugnt, vi checkade in på vårt AirBnb och gick ut och letade käk runt 20:00. Efter resan var vi sugna på snabbt, varmt, flott och gott, så jag googlade fram en pizzeria som heter Franco Manca. Asså de där pizzorna var himmelska! Om ni är i London testa dessa stenugnsbakade mästerverk!

Haha so, and the boys are in London now, we landed on Wednesday evening. I got on the plane directly after work, this marks the first trip we make together since becoming friends. It felt nice starting off in a city I feel somewhat familiar with. It would have been a safe bet in case we didn't hit it off well as travel partners. We started the first night calmly by checking in to the Airbnb and going out on the hunt for dinner around 20:00. We settled on pizza at Franco Manca that had some of the best proper made pizzas in a while. If you're in London give them a go!

#london #pizza #francomanca

Gillar

Kommentarer

Lite fotohäng

Idag var en mysig dag. När vi var i Köpenhamn märkte jag och Emma att vi har ett gemensamt intresse, att ta bilder. Fina bilder med detaljer och som är uttänkta i förväg lite som en Photoshoot(även spontanta bilder som det super fina hon tog på mig medan jag sminkade mig och som finns på min Instagram!). Eftersom det är hennes födelsedag imorgon så tog vi några söta bilder i hotellrummet när vi var i Danmark, men vi tänkte att det skulle vara så fint med lite bilder med heliumballonger ute för hennes födelsedag, så åkte jag över till henne och vi gick ut och tog några fina bilder i Sollentuna och även i Ekotemplet vid Hagaparken, tyvärr har jag inte de bilderna eftersom vi tog de på Emmas mobil med de blev så söta! ❤️ Det är kul att hänga med vänner och göra saker man tycker är kul, vi käka lite lunch sen och bestämde att vi skulle komma tillbaka till Hagaparken när det blev lite varmare för en picnic med lite fler vänner, det kommer bli så kul!

Today was a really cozy day. When we were in Copenhagen we noticed that we have the similar intrest of snappig pictures. Beautiful pics with pretty details and well thought out photoshoots styles, we really like are sponatanous ''in the moment'' type of pics too but since it was here birthday week we decided to get some balloons, and take ourselves out to the parks and took some cute pictures of her.

  • Daily life
  • Nära Kungsängsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer