Header

hejsan! Just nu sitter kag på bussen påväg hem från Nyköping. Åkte dit till min kompis i tisdags och gick på konsert med henne. Tänkte se om jag hittar lite bättre bilder än dessa här nere från konserten sen och låna från några (och ge cred, ofc!) så får vi se. kan lägga upp några videor på youtube också, om ni vill. men här kommer några bilder iaf! lite suddiga men bättre än inget än så länge haha

- Andrea

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag, men det har varit lite jobbigt under den här tiden. Under tiden jag inte har bloggat har jag; varit i stallet, varit i skolan och kollat Instagram typ. Aja det var allt, hejdå :3

//Sofia

Likes

Comments

hej, jag är sååå dålig på att blogga men tänkte bara hälsa att jag är i Nyköping nu. imorgon ska jag på konsert med alice och jag är sååå jävla taggad!! alice lika fin som vanligt ;)

Likes

Comments

förlåt för att jag inte bloggade i helgen. men har knappt haft internet. Har varit på en "överraskningsresa" som Marina (min låtsas mamma) fixade. Hon fixade den för några veckor sedan och för varje helg så fick vi en ledtråd. Det slutade med att det var en finlandskryssning! så jag gissade dessutom rätt ;) Vi hade rätt roligt faktiskt. Vi åkte tidigt i lördags till Stockholm (som vi inte visste att vi skulle till då) och vi såg ju sedan att vi skulle på nån kryssning när vi kom fram, och fick sedan reda på vart. (Helsingfors) det tog någon timme innan båten började röra sig och vi hade typ, ingenting att göra. Senare på kvällen, runt 19.15 gick vi till resturangen och åt buffé! Var ingen höjdare för mig dock, för det fanns typ bara fisk haha. Men det fanns ju annat än fisk också, såklart. Efter vi ätit klart så gick vi till hytterna och några bytte om, och sen gick vi till Nattklubben en stund. Efter ca 1 och en halvtimme så gick vi barn ner till hytten, för att dem flesta var rätt trötta haha. bland annat jag hahah. På lördagen gjorde vi inte så mycket mer än var i Helsingfors, eller som dem i Finnland säger, Helsinki. 😊 Glömde dock kameran så fick inga bilder i Helsingfors. Just nu sitter vi i bilen och är skittrötta för träffade Marinas bror på en lunch innan vi åkte hem. Han är stencool, för han är en bodybuilder 😎 Några bilder jag tog kommer upp i ett eget inlägg senare. Hörs!
- Andrea


Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag (andrea) har bara mått såpass dåligt fen senaste tiden så jag har inte haft någon lust alls för att blogga. Emmie ber om ursäkt också. Vi lovar att vi ska bättra oss!

Likes

Comments

Hej, förlåt för att jag inte skrivit något inlägg, men jag har inte vetat vad jag ska skriva om. Jag kan iaf berätta att jag varit i stallet och kört Ester, även varit med kompisar! Det var allt!
Hejdå!
//Sofia

Likes

Comments

Hej Hej!

Idag ska jag ha typ ett samtal med min lärare, det kallas PH samtal. Aja, han ska iallafall kolla igenom vad jag jobbat med och så.
Jag ska nämligen redovisa matten (asså visa för lärarna och få en diagnos och allt) dock är jag inte ens halvvägs med matten ...
Har ni några plugg tips? HJÄÄÄLP MIG!

XOXO Emmie💘

Likes

Comments

Hellu, Andrea här. Här hos oss har det vart jättefint väder idag och jag har varit med Rasmus B och Rasmus GP oså Emmie. Vi har lekt med lilla Melvin en stund och nu ska vi gå ut en stund. :) hörs sen!

Likes

Comments