Vad vill jag?!

Efter en kväll och morgon tillsammans med Karin (min lillasyster) med många samtal kring framtiden från både min och hennes sida, vad vill vi egentligen med våra liv jag har studieuppehåll från mina studier som slutligen ger mig behörighet till att bli förskollärare och K pluggar upp sina betyg för att kunna komma in på sjuksköterskeutbildningen. Men när man sätter sig ner och pratar så sa vi båda att detta kanske inte alls är de vi vill syssla med resten av livet, vildvin verkligen satsa helhjärtat på studierna till något som man inte riktigt säkert vet om man vill bli?

Den frågan har snurrat runt i mitt huvud ett tag nu ända sedan jag var tvungen att avbryta mina studier. Men vad vill jag jobba med egentligen då? Jag har alltid velat jobba med barn men vill jag jobba som förskollärare. Nä de vet jag inte. Vill jag stå i en butik eller jobba inom vården jag vet inte. Som min kloka syster sa, de borde vara förbjudet att behöva välja vilken väg i Livet man vill gå när man är 16.

Just nu jobbar jag som barnskötare på en förskola, jag trivs jättebra till största del men är de detta jag verkligen vill jobba med resten av livet. Jag tror inte att de är själva yrket jag tvivlar på utan arbetssituationen just nu, där man hör hur fler och fler pedagoger går in i väggen på grund av för stressigt på jobbet.

  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer

MyMind
MyMind,
Älskar dig ❤ Vi får ha fler sånna mysiga stunder ❤nouw.com/mymind
ThreeSecondsOfMyLife
ThreeSecondsOfMyLife,
Ja absolut ♥️♥️nouw.com/threesecondsofmylife
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229