If I love you, I won't give up easily. Leaving is my last option. But If you push me away I will walk away knowing I gave it my all

Jag är den där personen som kommer att stå vid din sida oavsett hur många anledningar du ger mig att lämna. Jag är den där personen som tror på en andra chans. Som tror på förlåtelse och som väljer att tro på människans goda sida även om han eller hon visar det motsatta. Den finns där någonstans. Men om du visar eller säger till mig att jag ska gå så kommer jag att gå, antagligen utan att ens ifrågasätta eller försöka få dig tillbaka. Jag kommer att vända och gå därifrån och veta att jag gjorde allt jag kunde men att det inte var tillräckligt. Och det är det inte värt att fightas om. Om jag inte är tillräcklig eller om jag inte duger så tänker jag inte jaga dig men jag kan i alla fall gå därifrån med vetenskapen om att jag gjorde allt jag kunde och att det inte var jag som gav upp.


Kom ihåg att du inte kan ändra på andra människor

"Kom ihåg att du inte kan ändra på andra människor" skrev Douglas Stone, Bruce Patton och Hela Heen i sin bok "Svåra Samtal". Är det något som jag har lärt mig under åren som gott så är det att du inte kan ändra på andra människors känslor. Jag har lärt mig att det inte alltid spelar någon roll vad du gör för någon. Hur mycket du än ställer upp så kommer de inte att gilla dig mer om det är din personlighet som de inte gillar eller om de bara har bestämt sig för att du inte duger för dem. Och då är det bara att vända ryggen till och gå därifrån. Det är inte värt att kämpa för någon som inte vill bli kämpad för.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I’m sorry I wasn’t everything you ever wanted

You once told me that I was "to good to be true", but I still wasn't good enough for you. You told me that "I have everything", but you want something that I don't have. You told me that "I can have whoever I want", but not you obviously.

You told me you didn't want a relationship because you want to live before you settle down. You told me that, if we got together, you can't promise you wouldn't do "it" with another girl. You told me that I was to good to be true and deserves someone better. You told me that I have everything and that I can have whoever I want.

But I don't want anyone else. I want you.

Likes

Comments

"You asked me if I loved you and all I wanted was to scream "yes" but instead I said "no" because I knew "yes" would have been the wrong answer and just destroy everything".

Min största rädsla. Att förlora dig. Jag är så jävla rädd. Så jävla rädd att en dag inte ha dig i mitt liv. På så kort tid har du tagit en så stor plats hos mig och jag skulle kasta mig framför en buss för dig alla dagar i veckan utan att tveka. För mig är du allt och kanske till och med lite mer därtill. Det jag känner för dig har jag aldrig känt förut.

Jag funderar på vilka ord som får dig att stanna och vilka ord som kommer att få dig att vilja springa för livet. Det finns så mycket som jag vill säga till dig men jag får hindra mig varje gång för jag vet att de orden hade tagit dig ifrån mig. Det vill jag inte rikrigt än. Helst aldrig.

"You don't just stop loving someone just because they don't love you back"

Ibland önskar jag bara att du kände att jag är tillräckligt bra för dig. Att du kände att det räckte med bara mig. Men det kanske är för mycket begärt? Men vad ska jag göra åt att du inte känner så. Jag har så många gånger tänkt ställa ett ultimatum till dig: antingen så är du bara med mig eller så avslutar vi det här helt men sanningen är att jag tycker om dig för mycket för att våga ställa det till dig. Jag är för rädd för svaret. För att jag vet att det inte hade blivit det jag önskade.

Ändå fortsätter jag att tro. Att tro på ett hopp som inte finns. Jag kämpar varje dag. Varje dag är en kamp i mitt huvud. Jag kämpar varje dag för att på något sätt förhålla mig till situationen som jag ändå själv har valt att acceptera och därmed inte har någon rätt att klaga eller vara ledsen. Men sanningen är att jag dör inombords lite då och då och då vill jag helst inte prata med dig. Inte för att jag är arg eller ledsen på dig. Utan för att jag vet. Jag vet att jag en dag kommer att tabba mig och förstöra allt om jag säger så mycket som ett ord. För ibland så går det bara inte. Ibland är det svårt att bara vara din bästavän, men det är ju inte ditt fel.

"Bara för att jag inte pratar med dig, betyder det inte att jag inte saknar dig. Jag är bara rädd att du förmodligen inte ens tänker på mig"

Jag försöker att förstå, förstå vad det är vi har, vad det innebär och vad det betyder. För mig betyder det allt. För dig kanske det bara är en lek? Jag vill bara vara någon. Jag vill bara betyda något. Jag vill inte vara en av alla andra. Ibland vill jag fråga dig, om alla de andra. Men någonstans vill jag inte veta för då blir det på något sätt sant på riktigt.

Jag försöker se vår relation ur din synvinkel men jag förstår inte. Jag vet inte så jag försöker inte tänka. Tänka på att du ikväll kanske är med någon annan.

Likes

Comments