Hej! Nu är det 2017, nytt år = nystart för min del. 2016 har varit upp och ner. Har det väldigt jobbigt just nu och därför har jag haft en paus ifrån träning och allt annat. Men nu börjar saker bli bättre och jag har aldrig varit såhär taggad på att återvända till gymmet som jag är just nu. Min paus från allt var verkligen behövlig. Just nu har jag dock ont i halsen så gymmet får vänta lite till, men ju fler dagar som går ju mer sugen blir jag. Det är så skönt att min vilja börjar komma tillbaka. Saker börjar gå mot det bättre vilket gör mig lycklig. - 8 Januari 2017

Planen var att jag skulle återvända till gymmet starkare och hur motiverad som helst, vilket jag gjorde några månader tills jag skadade foten. Det va nu ungefär 1 månad sen skadan skedde och jag har börjat gå tillbaka till gymmet men jag får endast köra överkropp för sjukgymnasterna än så länge. Det är bättre än att bara ligga hemma med foten i högläge men jag saknar ändå att kunna springa (konstigt nog) och träna ben. Men det kommer motgångar i livet och det kan man inte gömma sig från. Det är bara att ta en dag i taget och hoppas att foten snarast blir tillräckligt bra för att återgå till mitt vanliga träningsschema.

Nu är snart påsklovet över vilket betyder att det snart är sommarlov, bara jag som är taggad??😌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu har alltså skolan för min del börjat igen. Första gymnasiedagen är över, den var bättre än förväntat måste jag säga, dock gjorde vi inte så mycket. Vi fick mest information som man brukar få första dagen efter lov. Men bara känslan var så mycket bättre än på min förra skola. Jag tror och hoppas att detta kommer bli kanonbra!

Idag har det varit en lång dag och det har varit mycket nytt och mycket info även idag. Så nu är jag helt slut. Ska bli så skönt att bara lägga sig i sängen och sova. Skulle vilja ha en slapp helg men det kommer det nog inte bli. Är tvungen att jobba och om det blir fint väder så måste jag måla lite utomhus. Men jag ska också försöka hitta tid till att läsa i min bok. Just nu läser jag insurgent, har redan läst ut divergent och fått hem allgaint, så är så taggad på att läsa.

Sen är nästa vecka den första "riktiga" skolveckan för mig. Jag kommer hem sent 3 dagar i veckan men jag hoppas att när jag har lärt känna klassen och man har vant sig, att det är värt det.

Men i alla fall, ska sluta skriva nu och sova istället. Godnatt!

Likes

Comments

Hej! Nu har snart 10 veckor gått och sommarlovet är snart slut. Jag börjar i nästa vecka och det är så sjukt. Ny skola, ny plats, allt blir nytt. Jag är taggad samtidigt som jag är väldigt nervös!

Ska ni också börja skolan snart? Ny skola? Hur känner ni inför skolstarten?

Likes

Comments

Detta stället är så underbart vackert. Behöver jag ens säga mer?

Likes

Comments

Hej!

Jag har ingen ursäkt denna gången. Förlåt.

Igår sprang jag och pappa en runda i skogen. Sen när vi väntade på mamma och vår hund körde vi lite styrka vid badplatsen. Lite back intervaller och ben/rumpa. Det känns idag.

Idag har jag inte gjort så mycket. Körde lite rygg och axlar hemma, och lite mage i solen. Men annars har det inte hänt så mycket.

Men jag måste säga, det är så fruktansvärt skönt att ha en paus från allt och alla. Att bara vara själv utan klagomål och press på sig.

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har jag äntligen sommarlov! Har kämpat mig igenom denna veckan, och nu är veckan snart slut och sommarlovet har börjat! Jag har äntligen gått ut 9:an, har klarat av grundskolan och jag är så stolt över mig och mina betyg!

Nu väntar ett lugnt och trevligt sommarlov sen är det gymnasiet som gäller!

Vi har haft student firande för min bror men jag ska snart sova! Så godnatt <3

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte skriva ett inlägg igår men när jag var i säng var klockan ganska mycket och behövde sova så det blev inte så. Men gör ett nu istället.

Igår sprang jag ca 1500 meter. I skolan och med stekande Sol.

Sen på kvällen blev det crosstraining, där har jag inte varit på ett tag för jag har mått lite si så. Men igår gick vi dit för jag saknar det.

I tisdags var jag på Shape, det var nytt pass. Det var ett roligt pass! Det gamla var också kul men det är kul med variation.

Jag har sovit så dåligt och lite i natt. Jag vaknade runt 2, gick upp och öppnade fönstret för det var väldigt varmt i mitt rum och min hund låg hos mig så jag öppnade fönstret så vi skulle få lite luft. Sen tog det ett tag innan jag somnade. Har drömt konstigt hela natten och vaknade halv 6 som vanligt, brukar gå upp 10 över för orkar inte innan... Hahaha, men gick upp 20 i?

Jag måste få sova är så trött. Snart sommarlov, ska bli så skönt

Likes

Comments

Hej på er, till frukost idag blev det avokado mackor med lite grillkrydda på. Har faktiskt aldrig smakat avokado mackor förut men har velat göra det länge så idag blev det av. Det var super gott verkligen! Rekommenderas!

Nu ska jag och pappa cykla ut reklam, sen blir det att städa rummet om orken finns samt öva öva öva till en redovisning som jag ska ha imorgon och leta upp fakta till ett engelska projekt. Det är helt sjukt att det snart är sommarlov och 9:an är över. Är otroligt taggad på att börja gymnasiet och få plugga och lära mig om mer intressanta saker.

Likes

Comments