Farmers market på Strömma

I helgen gjorde jag massa mysigt och kul, en av höjdpunkterna var helt klart farmers market på Strömma Farmlodge. Varje år har de en marknad där det spelas musik, säljs fina ting, växter, olika typer av frukter och grönsaker och annat ätbart.

Det fanns så mycket fint jag kände för att köpa med mig men som jag, disciplinerad som jag är, avstod från. Det är ju inte alls lika kul när jag bor hemma hos mamma och inte har mitt eget hem att pynta och smycka, plus att det känns onödigt att köpa på sig extra flyttlass.

Förutom alla temporära stånd har Strömma även ett stående fik i en väldigt gammal och tilltufsad byggnad, som jag skulle chansa på är en gammal kvarn. Där inne hittar man i alla fall inte bara oerhört goda bakelser utan även en så härlig atmosfär. Det är helt klart högt upp på listan bland de mysigaste fiken jag vet. Once again kommer jag på mig själv med att sukta efter ett eget hus på landet.

Jag och Bill har tidigare vart på Strömma tillsammans med hans familj, även några av mina familjemedlemmar har vart med någon gång, men denna gången var det bara vi. I vanlig ordning, snabba som vi är, avverkade vi marknaden ganska kvickt och gick sedan och fikade, det är ju trots att sånt helgerna är till för. Det enda som är lite synd med att vara snabb är att tiden det tar att åka till Strömma knappt är kortare än tiden vi vistas på plats, det är ju dessvärre en bit att köra. Men, men, det får det vara värt, en utflykt är ju alltid en utflykt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229