Header

Godmorgon Lördag!

Igår var det ingen bra dag alls. Jag var nere på botten. Men idag känns det mycket bättre. Ibland blir det bättre bara av att få sova en natt. Någon som känner igen sig?

Nu på förmiddagen ska Julia åka på bamsegympa. Det ska bli roligt för henne. Hon tyckte om det förra gången. Efter det ska vi till Volvo på öppet hus med Mats, Malin och lilla Astrid. Mats jobbar där så han har fått biljetter.
I eftermiddag ska vi hem till mina föräldrar en stund och hälsa på. Så idag har vi lite att göra. Det är ganska skönt att ha lite planerat.

Nu måste jag göra mig iordning och även göra iordning Lillskruttan.

Ha en bra lördag! 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Hur tror du att ditt liv ser ut om fem år? - Jag hoppas jag har ett jobb som jag trivs med, jag och Adde bor i ett hus och Julia har fått ett syskon.

2. Vad är drömyrket? - Jag har alltid velat bli författare eller journalist.

3. Om du var tvungen att flytta till ett annat land, vilket land skulle du välja och varför? - Jag skulle nog vilja bo i USA faktiskt. För att det finns fina stränder och mycket sol. Och även för att jag älskar språket.

4. Hur vill du att 2016 ska avslutas? - Med en god middag och en massa skratt med våra bästa vänner <3

5. Dina tre favoritprogram? - Vänner, New girl och sex and the city.

6. Hur många sminkprodukter/sminkborstar äger du? Haha oj! Jag har kanske runt 40 borstar. Sminkprodukter har jag säkert lika många av. Jag ska räkna någon dag!

7. Om du skulle få välja mellan att vara youtuber eller bloggare, vad väljer du? Youtuber tror jag. Det verkar vara så himla roligt!

8. Senast köpta klädesplagg? Tre par svarta trosor

9. Drömresan? Maldiverna eller new york

10. Sparar du pengar månad, och till vad i så fall? Jag försöker spara så mycket jag kan. Till framtiden, ett sparkonto.

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har precis lämnat Julia på förskolan. Idag var hon glad och sprallig. Det är så skönt när hon inte är ledsen. Jag hoppas hon får en bra dag där idag.

Här hemma har jag nyss ätit frukost. Jag är så dålig på att äta frukost varje dag, men idag var jag faktiskt hungrig.

Nu ska jag byta sängkläder i båda sängarna och tvätta en del. Jag känner mig som en riktig hemmafru ibland alltså. Jag ska även söka lite kurser och olika jobb. Det blir spännande!

Ha en bra torsdag! 💕


Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Ja, jag kände helt enkelt för att börja om på nytt med en helt ny blogg. Jag hopps verkligen att det här kommer kännas bra och att jag kommer tycka det är roligt igen.

Ibland är det så himla skönt att bara börja om, att få en nystart. Så känner jag när det gäller mycket i livet.

Idag är det en sån där ganska tuff dag för mig. Jag mår egentligen ganska dåligt, men jag skjutsar det åt sidan för att jag inte orkar eller vill må dåligt. Det brukar resultera i att jag kraschar till slut. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa! ✊🏼

Just nu har jag precis lagat mat. Det blev hur mycket mat som helst.. Skulle kunna mata ett helt fotbollslag 😂 men det är ju iof bara positivt, då får vi matlådor i några dagar framöver.

När A kommer hem ska vi äta och bara mysa. Jag känner verkligen för en kväll i soffan med te och idol.

Ha en bra måndagkväll! 💕

Likes

Comments