Ugens fashionnews er et ugentligt segment, hvor jeg fortæller om og fremviser nogle af ugens mest hypede kollektiondrops og news.

Den klart støste nyhed i denne uge er den nyeste update om, hvad mange kalder årets største drop, nemlig Nike X Off-White "The ten". Hvor 10 af de mest legendariske Nike sko nogensinde, bliver sammensat med et af de mest hypede streetwear brands i verden; Off-White.

Droppet er delt op i 2 dele bestående af 5 sko hver. Det første drop kaldes "The revaling" og består af: Air Jordan I, Nike Air Max 90, Nike Max Presto, Nike Air VaporMax og Nike Blazer Mid. Disse 5 dropper første gang den 9. septemper 2017 i New York.

Senere i november ville de sidste 5 sko droppe sammen med de første i den såkaldte "Ghosting" pack.

Der dukker selfølgelig løbende nye nyheder op om droppet, og mange venter spændt for at se, om de for lov til at købe de hypede sko.

Det er nemlig lige blevet afsløret, at kun meget få ville havde adgang til at købe skoene. Dette ville afgøres gennem en lodtrækning på Nikes hjemmeside, som kaldes "THE DRAW". Hvis man vinder skal skoen hentes, med medbragt gyldigt ID, et af de 5 udvalgte steder rundt om i verdenen. 

Alle venter spændt!

Mine mening:

Jeg mener at det er en utroligt fedt koncept, som er bygget på et rigtigt godt grundlag (de 10 legendariske nike sko). Det er ikke noget, som jeg ville købe, da det ville være næsten umuligt og meget dyrt. 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Denne fredag den 1. skulle gå hen og blive en meget interessant dag.

Sikke en dag! Min første kamp for den nye håndbold klub skulle finde sted, det var starten på weekenden, og vi skulle spille i Odder omkring en 16:30-17. Altså køre midt i myldretiden.

Odder er et 2. divisions hold ligesom os, dog virkede det til, at der var en klasse imellem, da vi vandt med 10 mål. Jeg selv gik en smule nervøst på banen, da det jo var min første kamp i den blå trøje.

Forinden den spændene kamp havde selv skoldedagen været præget med tanker på håndbold og ikke så meget andet.

Da jeg så endelig kom hjem efter en lang dag med både håndbold og skole, var det godnat, og jeg nåede ikke at tænke mange tanker, før jeg begyndte "at trække torsk i land."

En god afslutning på skoleugen!

Likes

Comments

Jeg så frem til onsdag den 30/8, selvom det skulle blive en regnvejrsdag i sit aller bedste velgående.

Jeg har i flere år haft en del knæskader og har i mit valg af håndbold sko altid skulle tage hensyn til netop det. Men da skaderne har været i skærbene bedring på det sidste, har jeg i dag valgt at købe et par utroligt fede sko uden at lægge så mange tanker til overs for mine skader.

Skoledagen forløb med meget store mængder regn, hvilket for en stor del af årgangen satte en stopper for planen om udendørs idræt. Der var dog nogle få af os, der valgte at bruge idrætstimen i øs plask regnvejr.

Efter nogle våde timer var det tid til at vende næsen mod hjem, og selvom jeg missede den tidlige bus, lykkedes det mig at nå hjem i tid til at købe mine sko.

I får self en update på skoene når de ankommer. Jeg håber at i glæder jer lige så meget som mig.

Resten af dagen forløb med lektier i det fortsat våde vejr.


Likes

Comments

Jeg vågnede i dag tirsdag den 29/8, vel vidende om at det ville blive en lang dag. Jeg skulle til håndbold klokken 19:00 og skolen var færdig ved en 2 tiden, så jeg havde en god sjat tid der imellem til lektier osv.

Skoledagen gik som forventet uden de store skavanker, og jeg blev hentet af min far.

Da jeg kom hjem spiste jeg en mad eller to, og så var det tid til at gå med min hund Albert, da klokken var lidt over 16:00, meeen jeg skulle lige have en kort lur inden.

Da jeg vågnede igen var klokken lidt i 6, og ikke nok med det havde jeg en frygtelig hovedpine, hvilket for en stund, satte en stopper for planen om at tage til håndbold. Dog skulle jeg uanset hvad jeg sagde, gå med hunden, hvilket ikke ligefrem gjorde min tilstand bedre. Jeg kom hjem igen en halv time efter, og tog en beslutning om ikke at kunne komme til håndbold, på trods af at vores træner havde gjort det klart, at der var mødepligt den dag.

Jeg var nu nød til at lægge mig til at sove, og det gjorde jeg så de næste 12 timer.

Likes

Comments