Nu är sommaren slut :((( Sommaren har gått alldeles för snabbt. Jag har träffat många vänner och gjort många kul saker. Vi har åkt ut till Kullaberg med Saaben och ätit på en fin restaurang.

Imorgon börjar gymnasiet och jag är riktigt taggad men samtidigt väldigt väldigt nervös. Jag hamnade i en klass med några av mina vänner vilket är väldigt skönt.

Vi har gjort många promenader på stranden och där stötte vi bland annat på en liten fågel.

Vädret har börjat bli bättre men såklart det blir det nu när sommaren är över. En av dagarna lyckades vi få ganska hyfsat väder och kunde ut o segla med våra kompisars båt.

Jag har möblerat om i mitt rum för att göra det lite annorlunda och för att testa lite olika stilar.

Min dator jag köpte för ungefär en månad har börjat krångla så jag ska in till Apple store imorgon och se vad som kan göras.


Nu ska jag tagga skola!

Ha det bäst!! // Thi


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Här har det bara varit dåligt väder, massor av regn och väldigt blåsigt. Vad har jag då kunnat göra?

Jag har tagit en tur till Åhus igen för att kolla lite mer handboll, mycket roligt, om ni inte varit där så kan jag rekommendera det. Om inte kolla på handboll tycker jag också att det är ett väldigt trevligt ställe att besöka.


Under dessa dagar har jag också tagit mig genom 3 filmer och några avsnitt av en serie som jag tycker är väldigt bra, Greceland, jag har kollat Titanic, Faster och The notebook, en favorit såklart!

Här har vi också firat massor av födelsedagar!!! Två av mina äldre kusiner har firat, samt min morfar och imorgon fyller även min mamma år. På torsdag skall jag till Väla med några kompisar och då får vi se om man kommer hem med något trevligt. 

Vi tog en tripp med Saaben till Halmstad och käkade lite glass, en av de få soliga dagarna!

Ha det bäst // Thi

Likes

Comments

De senaste dagarna har vi fortsatt våra små resor med morfars Saab, vi besökte bland annat Ängelholm och hittade en butik som säljer väldigt mycket kött (bra kött) fast egentligen är en vanlig matbutik. Vi har också haft kalas för min storebror som fyllde 20!


Jag har också köpt en ny dator, macbook pro. Jag tycker den är väldigt bra, väldigt dyr dock. Jag köpte i färgen grå. Det speciella med de nya macbooks är att dom har ingen "vanlig" USB ingång utan bara en USB ingång C. Vilket blir lite krångligt i vissa lägen.

Idag skall jag ha picknick med några kompisar, så måste gå och handla.

Ha det bäst!! // Thi


Likes

Comments

Sommaren kan inte bli bättre!

De senaste dagarna har jag solat, badat, åkt longboard och bara njutit av solen. Jag har träffat mina kusiner som flyttade till Norge förra året. Vi har åkt runt i Skåne med vår morfars gamla röda Saab, väldigt gammal men också väldigt mysig. Vi stannade bland annat vid Lomma strand där vi badade och åt lunch.

Jag har också varit i Helsingborg för att kolla och heja när min kompis tävlade i Crossfit. För er som inte vet vad crossfit är kan jag smått förklara.

Crossfit är en kombination med kondition- och styrkte träning. Olika övningar genomförs under hög intensitet och med snabb variation.

Det kan vara att gå handstående, lyfta vikter eller att cykla. Man skall vara vältränad inom allt. ( Inget för mig.....)

Jag och några vänner har fiskat krabbor och sedan haft "krabbrace", där man sätter krabborna man fångat någon meter ifrån vattnet och sedan ser vem som kommer först ner. Detta är en tradition och har gjorts sedan vi var tre (då gjorde de äldre barnen allt och vi kollade på....)

Imorgon skall jag och kusinerna ner till Malmö för att kolla sommarlovsmorgon, det blir tidigt vi måste upp.....

Ha det bäst // Thi

Likes

Comments

PARTILLE CUP!!!!
Denna vecka har jag spenderat i härliga Göteborg och kollat handboll. För er som inte vet är Partille cup världens största handbolls turnering för ungdomar utomhus.
Lag från hela världens samlas i Göteborg för att försöka vinna titeln som Partille cup vinnare, OCH så klart för att lira handboll.
Min kusin spelade och åkte tyvärr ut i semifinal i A-slutspel, en väldigt stark insatts från hela laget!

När man är i Göteborg går man såklart på Liseberg!! Där jag åkte bland annat den nya karusellen Loke, rekommenderar starkt!!

Denna vecka på Liseberg uppträdde bland annat Benjamin Ingrosso, Måns Zelmerlöw, Veronica Maggio och Tjuvjakt!!!!!

Just nu är jag i min sommarstuga som ligger 10 minuter norr om Halmstad och skall snart bort till några kompisar

Ha det bäst
// Thi

Likes

Comments

Nu har även jag börjat blogga!!

Här kommer jag skriva om min vardag och roliga händelser och upplevelser som jag är med om.

Jag är en 16 årig tjej som bor i Skåne. Jag bor med mina föräldrar, min bror och mina två hundar.
Jag tycker väldigt mycket om musik, både att höra, lyssna och spela.

Idag var jag och min kusin ute med våra hundar på promenad när vi blev "attackerade" av några ollonborrar som kom och jagade oss! Fruktansvärt stora insekter, usch...

Jag har oxå kommit in på den gymnasielinje jag gärna velat gå så är väldigt taggad just nu! MEN innan skolan börjar tänker jag njuta av sommarlovet!

Ha det bäst // Thi

Likes

Comments