Heyyyy piger
Igår var det black friday og det kan man godt sige vi udnyttede.
Vi startede dagen ud kl. 08:00 i skolen med klip og klistre hvilket var super hyggeligt og vi fik lavet noget rigtig flot jule pynt, not. Men vi var så heldige at vi allerede havde fri kl. 11:40.
Vi cyklede derefter hjem til thit og spiste lidt mad og så noget netflix før vi cirka kl. 12:30 cyklede til strøget. Det tog sin tid men vi kom frem til sidst hehe. Vi shoppede lidt forskellige julegaver for det var MEGET svært at stå for de sindsygt gode tilbud. Da klokken cirka var 15:30 begyndte det at regne så der hoppede vi på cyklerne. Det var dog med lidt besvær for vi troede vores cykler var blevet stjålet indtil vi fandt dem fint parkeret 10 meter længere nede af vejen. Typisk os at glemme hvor vi har sat vores cykler.
Så satte Thit endelig nøglen i døren og så var det netflix tid indtil kl. 17:45 da Cecilie skulle hjem.
Denne dag var super hyggelig og vi er rigtig tilfreds med vores køb. Vi håber at i har fået noget ud af black friday. Forsæt god weekend.
Kram Thit & Cecilie<33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey piger:))
Idag har vi samlet lidt julegave inspiration sammen. Vi tænkte at tidspunktet var meget fint da det er nu de fleste begynder på at skrive eller i hvert fald nok tænke over ønsker. Så her er nogen af vores bud på ting du kan skrive på din ønskeliste.

1. Det første du kan ønske dig er tøj. Tøj syntes vi er et godt ønske fordi du kan finde rigtig meget forskelligt tøj i forskellige prisklasser så du kan finde noget der er perfekt til din ønskeliste!

2. Den anden ting du kan ønske dig er smykker. Der findes tusindvis af forskellige smykker igen også i forskellige prisklasser. Det handler bare om at du finder det helt rigtige smykke.

3. Den tredje ting du kan ønske dig er tasker og punge. Der er lavet sindsygt mange flotte tasker som du kan ønske dig! Du må bare igang med at lede og så er vi sikre på at du nok skal finde noget. Du kan også tage et kig på billedet og se om du kan bruge det til noget inspiration.

4. Den fjerde ting du kan ønske dig er møbler og ting til at indrette dit værelse. Du kan ønske dig et nyt skrivebord, tæpper, planter, lysestager, puder osv. Du kan finde mere inspiration på billedet.

Selvfølgelig er der også tusinde andre ting du kan ønske dig som makeup, bøger osv.

Knus Thit & Cecilie<33

Likes

Comments

Heey

Idag har vi sammensat et mega lækkert outfit her til efterår/vinter.
Outfittet består af en strik fra ganni,
Et par lækre levis bukser,
En mega fed taske som vi desværre ikke ved hvor er fra og til sidst er armbåndet og skoene begge fra valentino.

Likes

Comments

Heey piger

I dag har vi været ude og gå en lang og hyggelig tur hvor vi var nede forbi starbucks og købe en varm kakao. Efter det gik vi en tur og tog nogen billeder.
Ellers har vi bare været i skole og slappet af hjemme hos Thit. Alt i alt har denne dag bare været en rigtig hyggelig og afslappet dag.
Knus Thit & Cecilie<3

Likes

Comments