Torsdag och Fredag

Postad i: #DEAR DIARY...

Vilken dag alltså, igår hände det verkligen i stort sätt ingenting förutom att jag var i skolan och låg i sängen hela kvällen när jag kom hem. Men idag däremot har det hänt en del. Dagen började med att jag vaknade en halvtimme innan jag skulle åka vilket gjorde att jag fick en väldigt stress innan skolan. Men innan skolan valde jag istället att åka hem då jag har varit lite lätt förkyld och jag inte fick åka dit ens med lindriga symptom. Jag är numera betydligt mycket mer medveten om att använda både handsprit och försöka motverka förkylning genom att stärka mitt immunförsvar. Min pojkvän som även han blev hemskickad på grund av förkylningssymptom valde att köpa med sig lunch och sedan åkte vi hem och vilade. Därefter skulle jag förbereda mat åt min syster som skulle bjuda över sina kollegor. Jag var väldigt noga med både handsprit och tvål då jag numera börjar bli nästan lite överdrivet orolig för att bli sjuk.


För att försöka bli lite mer hälsosam och hjälpa min kropp vilket är något jag inte har världens koll på gick jag till hyllan med produkter av Renée Voltaire och köpa levande bakteriekultur och kombucha. Sedan köpte jag även med mig gurka och morötter att äta som fredagssnacks. Kan inte säga att jag blev världens fan av dryckerna men de måste göra något bra så jag antar att det är okej ändå. Min pojkvän däremot som även han drack detta tyckte i stort sätt jag var galen som tvingade i mig själv detta, vilket jag förstår.

Kände faktiskt att min mage mådde aningen bättre efteråt och fick lite mer energi vilket jag inte vet om det beror på drycken eller att jag sov bättre under natten.

Nu mera när jag försöker ta hand om min kropp lite mer genom att äta något mer vitaminer och få i mig mer grönsaker på grund av att jag blir sjuk väldigt ofta och känner mig trött hela tiden blir jag lite orolig. Jag har tidigare haft ätstörningar något jag måste kämpa emot en del då jag ser förändringar i mitt utseende när jag inte konsumerar lika mycket godis och läsk men jag blir dessutom orolig att jag ska gå över gränsen. Det är inte bra att äta godis men det är fortfarande inte något jag vill förbjuda mig själv från att äta då det skapar en mur för mig och gör att jag snarare får ångest när jag väl äter det. Än så länge går det någorlunda bra och jag är betydligt mycket bättre på att varken väga mig eller fokusera lika mycket hur mycket jag äter. Däremot är känslan av att vara mätt väldigt svår för mig att hantera efter att jag i en längre period nu har varit dålig på att få i mig något i och med att jag haft en del att göra på dagarna och inte funnit tiden att sätta mig ner och äta frukost och lunch.

Hoppas på att jag snart ser förbättringar i mitt mående då jag på senaste tiden känt mig väldigt orkeslös och nästan omotiverad till att jobba i skolan. Förhoppningsvis löser detta sig så jag kan ge allt jag har det sista innan sommarlovet.

Gillar

Kommentarer