PÅSKLOVSDAGBOK #DAG5-6

Postad i: #DEAR DIARY...

Måndag

Hejsan vänner idag har jag inte gjort mycket jag vaknade först runt klockan 8 men somnade om och vaknade klockan elva. Jag låg i sängen några timmar sen gick jag och hällde upp lite vatten i en kastrull och kokade två ägg. Medans det kokade duschade jag. Efter det åt jag äggen och gick vidare för att spela vilket jag gjorde i stort sätt resten av dagen. Jag åt ju också middag men mer än så hände inte. Det var en slappardag. Eller det har jag typ haft hela denna veckan men det är precis så jag vill ha det. Om jag ska vara ärlig minns jag inte mer av vad jag gjorde i måndags så det är ju tråkigt. I spelet byggde jag och ett stort hus. Det tog flera timmar.


Tisdag

Jag vaknade tidigare än vad jag hade velat. Första jag gjorde var att spela en stund vi hade ett problem med vissa rum på spelet som en viss person hade trashat. Så jag byggde upp de så det blev fina igen. Sen åt jag frukost och skrev alla blogginlägg jag missat. Det var ganska jobbigt att minnas vad jag gjort under dagarna så jag måste sluta vara så slarvig med att uppdatera. Sen kom ett paket hem med två par träningsbyxor jag köpt. Det kommer en haul på allt senare under onsdag.

Hoppas ni hade en bra tisdag. Men det intressanta kom under kvällen runt klockan sju då kom mamma hem med ett paket och gissa vad! Jag fick min nya telefon!!! Den är sååå otroligt fin.

Mamma hade väntat med att berätta för mig om att telefonen hade kommit hon menar på att jag hade terroriserat henne resten av dagen tills hon gått och hämtat telefonen. Det är intressant hur man kan känna någon så bra haha. Det kändes grymt med en ny telefon då jag längtat efter att kunna öppna appar igen. Då det tar fem minuter med min gamla iphone 4. lol. Så resten av kvällen grejade jag med den och fixade till den. Sen såg jag på tv en stund med min bror innan jag gick och la mig i sängen. Det var det så hände. Nu kan jag äntligen fota igen så här nere kommer lite bilder från igår när jag öppnade paketet.

Gillar

Kommentarer

Nives
,
Hej! du har inte bloggat sen 19e april. Vi är nyfikna vad somhar hänt i ditt liv sen dess
ThisWebsiteLovesYou
ThisWebsiteLovesYou,
Jag har haft en paus och börjar igen nästa vecka. (läs senaste inlägget)
nouw.com/thiswebsitelovesyou