PÅSKLOVSDAGBOK #DAG1 GLAD PÅSK ALLIHOPA

Postad i: #DEAR DIARY...

Tjo kompisar! ja nu är det äntligen dags för påsklovsdagboken. För er som inte det är så är det som en dagbok om dagarna under hela påsklovet! Detta är den sista dagboken innan bloggmånaderna i sommar kommer igång!

Jag skriver detta idag för jag såg på en livestream tills 3 på morgonen och somnade men nu ska jag berätta vad som hänt!.

Så jag vaknade på morgonen och klädde ut mig. Jag gjorde en lite lätt sminkning i form av ögonbryn, maskara,bronser och highlighter. Sen gjorde jag lite ögonskugga som skulle matcha min minion onzie med en gul glitter ögonskugga och en blå glitter ögonskugga som en eyeliner typ.

Jag hade bara två lektioner som båda var syslöjd med en 20 min rast emellan. På syslöjden gör jag ett örngott med ett vaxtryck på.

Efter det var det 3 timmars jippodag som det kallas på skolan där man typ går runt och gör lekar och får äta godis. Men jag gjorde inte det jag såg på Youtube och läste en bok på wattpad i tre timmar. Tills klockan var 20 över 2 då samlades vi i klassrummet för att säga hejdå sen gick vi hem. Det var väldigt sega timmar men som tur hade Jocke och Jonna lagt ut en spökjakt så jag var underhållen ett tag iallafall.

Hemma vilade jag två timmar bara för jag kan haha. Eftersom det är långfredag dagen efter och allt är stängt så blev jag tvungen att åka till affären och köpa "godis". Jag köpte två chokladkakor en med 86% kakao och en med 70% kakao och hallonsmak sen en påse cashewnötter. Så nu har jag godis inför hela denna påskveckan! När jag kom hem städade jag rummet, gjorde yoga och sen duschade! Sen började 100%vaken klockan nio och jag såg på den tills klockan tre! Sen sov jag.

Asså min mobil är typ helt galen! Den låter mig inte ta bilder och det märker ni nog säkert för jag har tagit bilder med en iphone 6 istället så det är bättre fokus och kvalitet.

Jag tänkte ta lite mål jag satt upp inför detta lovet. Förra lovet hade jag ju som mål att gå en promenad 30min varje dag detta lovet har jag satt upp fler!

1. Göra 20 yogapass ( youtube)

2. Ta 4 promenader utomhus

Iallafall två mål som jag kommit på nu kommer nog flera under veckan.

Mamma ville ge mig lite påskkänsla så hon ställde in dessa i mitt rum sååå gulligt!!

Gillar

Kommentarer