Här är några bilder som summerar min helg. Det har på riktigt varit den bästa helgen någonsin. jag fyllde 20 år och det firade vi i lördags hemma hos mamma tillsammans med släkt & vänner, sedan drog vi hem till oss för att fortsätta kvällen där. Vi rundade av runt 4 på natten, och jag gick och la mig nöjd. Alla var nöjda och glada över kvällen, och alla hade haft en lyckad kväll, mer än så kan man ju faktiskt inte begära! På söndagen hade vi pizzadejt tillsammans med Martin & Elin till frukost, sedan gick jag & Filip ut och åt på table 20 för att fira till det lite extra!

En födelsedag jag absolut inte kommer att glömma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jobbade i lördags & sedan var det iväg på lite fest, vi var först på Ängö & sedan i en lägnehet på larmtorget, avslutade kvällen med en liten stund på Olearys & sedan bar det hemåt, en väldigt rolig kväll! Nu har veckan dragit igång igen & jag har massa jobb framför mig, så nu ska jag faktiskt krypa ner o försöka sova! 💤

Likes

Comments

Äntligen helg, ska ta ett nytt pass när jag slutar vid 13:15 idag & sen blir det lite myskväll tillsammans med Elin eftersom att jag jobbar hela dagen imorgon. Blir nog även en liten runda till stan, måste köpa gardiner till vardagsrummet! Ska även fixa klart med mina inbjudningar till studenten, dags att skicka ut dem nu. Hoppas ni får en bra fredag! ✨

Likes

Comments

Idag tog vi oss lite tid att sätta oss ner och bara mysa med lite sushi under allt rus, vi hann även växla pengar till resan, läkarbesök, en liten shoppingrunda, träff med kallskänken & ett långt samtal på banken! En effektiv & mysig fredag helt enkelt.

Likes

Comments

Hej på er, känns som att det var evigheter sedan jag ens var här inne och kollade. Funderar på att fräscha upp bloggen några steg & köra igång den igen. Vad tror ni om det?

Det har hänt hur mycket som helst sen jag skrev sist, och det händer hur mycket kul som helst i nästa månad. Vi har tex bokat en utomlandsresa om drygt en månad, jag fyller 20, känns som de nyss vart 18.. vart tog dessa två år vägen? 😲 & det bästa utav allt att en flytt planeras inom kort.. Spännande va?

Tänkte iallafall börja med att visa er lite bilder på hotellet vi ska bo på, ska bli så himla härligt att bara komma iväg och njuta!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen gjort min diplomering i hårförlängning, som jag har längtat 🙌 Tyckte det var riktigt kul och det gick väldigt bra! Ni ser skillnaden här över, och visst blev det hur snyggt som helst??😍 

Likes

Comments

Tycker denna bilden är så mysig, tog den när jag var ute o red tillsammans med Hillevi, mamma & Marielle på mammas födelsedag. En himla mysig dag var det med lite fika på stallgården och trevligt sällskap! 

Likes

Comments

Ja jag köper att det är gulligt med förhållande och att det kan vara skönt att ha en axel att luta sig mot när det behövs.

Men att vara ensam är faktiskt inte helt fel. Man lär sig så mycket, som att klara sig själv. Allt går i splittror när du och din partner gjort slut och du undrar hur du ska klara dig helt ensam. Men hallå, ensam är stark! Ryck upp dig och lev ditt liv så som du vill leva det.

Såå varför är det nu så bra att vara singel?

Du får all plats i sängen - Att kunna breda ut sig i sängen utan att någon annan tar upp platsen eller slippa ligga vaken för att någon snarkar och tar ditt täcke hela natten.

Du kan göra precis som du vill, vad och när du vill utan att någon bryr sig. - Hur bra är inte den känslan? Att kunna åka iväg helt spontant med vännerna utan att behöva kolla med en partner om att det är okej. Att bara kunna kolla på film med bästa killkompisen utan att det ska vara några problem. Att kunna vara ute hur länge som helst med sina bästa vänner utan att någon undrar när du ska komma hem.

Singlar tränar mer och oftare - Det är faktiskt sant, singlar är mer måna över hur de ser ut och tänker mycket mer på sitt utseende.

​Du får mer tid till att fokusera på din karriär - ​En sak som kanske är viktigt för många är att lyckas inom sitt yrke och komma långt på sin karriär, klart man kan klara det med en partner vid sin sida, men det är inte alls lika lätt att jobba över när du vet att din partner sitter hemma och väntar på dig. 

Du lär dig att vara självständig. Att känna känslan av att klarar sig själv är faktiskt ganska fantastiskt. Och att det faktiskt inte alls är så läskigt att vara ensam.

Man får möjligheten att se vad man gillar och inte gillar - Man passar bra ihop med vissa människor och med andra inte alls, man lär sig av att dejta mycket och träffa nya människor och man inser snabbt vad man gillar och ogillar.

Likes

Comments

Jag har inte varit igång och tränat särskilt länge, men har faktiskt bara fått mer och mer motivation till det och jag älskar att vara på gymmet. Mår så otroligt bra efteråt och jag älskar känslan av att kämpa till ett mål! Och det är sååå roligt att se att de faktiskt blir reslutat, bara på denna tiden märker jag redan hur mycket piggare jag är och man ser även resultat på mig.

Bilden till vänster var när jag började träna och den till höger är ifrån söndags då jag körde ett riktigt tufft arm pass. Riktigt roligt var det! Slutar vid tio över 4 idag så då väntar gymmet på mig igen!

Likes

Comments