Header

Ihhh jeg elsker musik. Det når man finder en VIRKELIG god sang, som man SLET IKKE kan stoppe med at lytte til.

Jeg har samlet nogle af de sange jeg lyttet til MEST, og FLEST gange denne måned.

1. SANG: 
Green Light, af LORDE. 

Første gang jeg hørte denne sang FALDT jeg for den. Jeg elsker bare at hun er så ærlig, gennem sin musik. Synes virkelig at den er værd at lytte til. Jeg glæder mig HELT VILDT til hendes album kommer ud. 
22. . SANG
2. SANG:
Make Me (cry), Af Noah Cyrus og Labrinth.

Jeg elssssssker den her sang. Jeg synes at Noah er mega sej, også da hun udgav denne sang, hørte jeg den MED DET SAMME. Jeg føler er der er en masse "nye" lyde med i sangen, hvilket jeg elsker. Der er både dråber, og lyden af et tog osv.
3. Sang:
Issues, Af Julia Micheals.

Hun er en helt ny sanger, jeg tror faktisk at dette var hendes ALLER FØRSTE SANG. Jeg kan rigtig godt lide hendes klare stemme. Jeg synes også at teksten er mega fed. Du vil ELSKE den.
4 Sang:
Smoke, Af DRAKE.

Er generelt meget vild med DRAKES musik. Synes han er bund ærlig igennem hans sange, hvilket jeg elsker. Hvis man lytter til teksten, kan man høre små situationer fra hans liv.

 Jeg var også inde og høre ham LIVE, så tjek min nye video ud hvis du vil høre hvordan det gik!

Det vet 4 fede sange fra DENNE måned, i kan altid følge på spotify hvis i vil ahah!

TAK FOR DENNE GANG!
TAK FOR

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

(jeg har lavet dette blog indlæg for ca. 1 år+ siden, så mine holdninger kan måske havet ændret sig!)

.

.

Spørgsmål jeg aldrig får svaret på!

.

.


Ryger du, Hvis ja hvorfor?

- Nej, jeg ryger ikke. Jeg har intet imod folk som der ryger, men jeg har aldrig selv prøvet det. Der er en masse bivirkninger ved, at ryge hvilket gør, at jeg ikke har brug for det.🚬

.

.


Alkohol... Drikker du?

- Jeg drikker faktisk IKKE alkohol. Det kan komme som et chok for nogen at EN 15 ÅRIG ikke drikker alkohol, men det gør jeg ikke. Jeg har stadig været med til fester, og været sammen med venner selvom jeg ikke drikker. Jeg har en masse forsekllige holdninger til alkohol, så hvis i vil have en video, eller et indlæg omkring emnet så sig endelig til.

Har du haft din første gang?
- haha om jeg har haft sex? det ved man aldrig...

.

.

.


Fedeste rejse!

- Om du er til bade hoteller, eller fede udforskningsrejser så er Montengro et PERFEKT sted. Jeg har været i montenegro utallige gange, på grund af utallige årsager. Nogen af gangene har det været på grund af famillie, og andre for at få en fed rejse.

Jeg elsker at hvert år er anderledes, jeg ser, prøver og føler nye ting hver gang jeg er dernede. Der er altid varmt om sommeren, men vejret har også sine gange, hvor det tisser ned. I 2016 fik jeg chancen for at tage ALENE til montenegro, uden mine forældre, hvilket lyder mere overdrevet end det faktisk er! Den fedeste rejse var nok Montenegro. Jeg var også i Grækenland, da jeg var mindre, og det lød også hyggeligt, men jeg kunne ikke huske NOGET.

Hvis i vil kan i tjekke mine Montenegro Vlogs ud, på min youtube kanal= This Is Petar

.

.

.

Tak fordi i læste med, hav det for vildt!

.

.

-


Likes

Comments