- morgonen började ju iallafall bra!

Käkat lite kyckling med potatissallad och vatten till det , MUMS , gjorde sig sjukt fint i magen.

Sedan har det varit några promenader med valpisen fram och tbx över allt , så snart dags för han och få lite mat och vatten , samt någon köttbulle!

Resten av dagen har vi i stortsett tagit det allmänt chill , kollat runt på youtube sedan fick jag all energi i världen känndes det som så slängde ihop allt som inte skulle vara kvar (i) lägenheten just nu , slutade med att sängen , mattan och bordet samt spjälsängen fick vara kvar i lägenheten.

- ska ÄVEN ÄNTLIGEN inhandla soffa nu snart , åh så skönt det ska bli! - for real.


Men iallfall vi bar ner allt och sedan fick jag för mig att vad skööööön vi bär ner junior sängen också , så onödigt att den står här och samlar damm just nu , när vi ändå inte ska bo kvar här liksom så KOMEMR den ändå inte användas i den här lägenheten.

- så var det bara att bära ut allt utanför dörren , sen skulle vi ju ut med den dära satanas junior sängen , så ut med den ovanför allt annat som stod där utanför dörren , VERKLIGEN PRECIS UTANFÖR DÖRREN...

- gick ju bra , lätt som en match , sedan ännu en gång MINA BERÖMDA FOPPATOFFLOR , jag SNUBBLAR , på riktigt jag ramlar och skär upp knät , AV REN PANIK SÅ SKRIKER JAG OCH GRÅTER SAMTIDIGT , inte av smärta utan av ren rädsla "kollar upp och tänker att jag dog fan inte , så upp med byxorna kolla hur allvarligt det blev o allt jag ser är blodet , sedan så hör jag bara killen som står och säger "vad fan gör du eller?"

- jag blir fly för BANNAD , jag är ju liksom fortfarande helt skakis.

Sedan kommer han med sin ultra dumma idé "ska vi bära in allt igen och skita i detta?"

- så går tankarna i huvudet , hinner liksom inte tänka klart innan jag ryter till "är du dum i huvudet? , vi har kommit så här långt så ger vi inte upp , men du kan ju hjälpa mig upp istället för att stå där som ett fån"

- så kollar han på mig och börjar sakta men säkert gå fram till mig , hjälper mig upp och vi bär ner resten ...

SATAN säger jag bara vad skrap sår svider , JAG TATUERAR / PIERCAR SERIÖST HELLRE HELA KROPPEN OCH DÅ MENAR JAG OCKSÅ HELA KROPPEN än och ha skrubb sår.

Kommer in och antar väl att hela min energi flög över till killen , för den var seriöst helt borta , det var som att den verkligen sögs ur mig .

- jag gick in på toaletten och började tvätta såret med topps , tog till pincett och drog bort blodet som hade torkat i klumpar osv , sedan tröttnade jag på att det tog sådan tid och allmänt nyfiken på vad killen slysslade med här ute då det dunkade och prasslade och lät .

- tog en hink med vatten och häller först försiktigt och sedan spänner jag hela kroppen och tänker "äh vad fan INGEN , INGEN minns ju faktiskt en feges , häller hela hinken på benet och inser att det är kok het vatten , AJ !

- häller upp nytt vatten med kall vatten och spänner kroppen på nytt och tänker "INGEN , INGEN MINNS EN FEGIS" häller igen ..

- Ahahha , jag menar hur tänkte jag där?

- tänker er och duscha först i kokhet vatten och sedan i kallt vatten , DEN KÄNSLAN ÄR JU DÖDANDE ALLTSÅ.

Eftersom att energin fortfarande inte har dykt upp så går jag och get Batman lite hundmat med köttbullar och vatten.

- och forsätter att scrolla EGENOM youtube.


LÄGENHETEN är städad och lamporna släckta , samt tända ljus tror killen börjar få tillbacka sin "romantiska sida" , thihi.

Förresten , alltså ni vet när man har ägglossning är det bara jag som blir ÄCKLIGT sugen på något , alltså jag kan typ sitta och tänka på köttfärs "rå" och börja drägla , men sedan går jag och smakar och tillagar köttfärs och äter tacos , men suget är ännu större efter något och vägrar verkligen att försvinna , samtidigt som huvudet liksom sprängs ...- ses sen MINA chokladbollar !

Likes

Comments