Eftermiddag med coachen och massör

Igår va jag uppe hos coachen i Jönköping för mätning och pt-pass

Passade även på att få en behandling av deras massör då jag har lite problem med ena axeln. Blir stom i utsidan när jag gör en upprepad rörelse, lite som att något svullnar.

Han tog en snabb kik på mig redan i entren när jag kom dit medan jag väntade på att att coachen skulle hämta kaffe och gissade på en svullen sena.


Mätningen visade att jag droppat ytterliggare 2% fett:(, är inte nu jag ska droppa. Nu ska jag äta upp mig lite igen inför nästa del av dieten. Men har ju sett att vågen gått nerår och rent fysisikt känner jag mig rätt "dietig" i kroppen, även om jag har bra med energi och styrka och till och med ökat i vikter på gymmet sista två veckorna.

Så blev ändring på kosten igen. Tillbaka med gröten till frukost, lite korrigering ner på proteinet och fettet och upp med kolhydrater.

Är rätt hård just nu, men samtidigt urlakad, så kosten behövde korrigeras.


Körde biceps och triceps idag, med nästa bara nya övningar. Kul med nytt

*Stående hantelcurl med drop set

*Liggande bicepscurl i cable (liggandes på en matta med fötterna mot trissan)

*

*French press med z-stång

*Tricep push down med rep

*Tricep kick back i cable (med korsade linor, innebär att man måste ha en cable med dubbla cables. Grym nypning kan

jag säga)


Vi försökte oss även på lite negativ träning för bicep med sittande curl med z-stången, där jag curlar upp och håller på vägen ner tillbaka medan coachen trycker på stången. Gick sådär. I och med jag har något kontakt strul med min vänster bicep så har jag ingen känsla för hur mycket jag pressar tillbaka. Så hjälpte inte att coachen bad mig pressa o pressa mot för någon större press blev det inte, så efter ett set slopade vi den övningen.


Har problem med att få upp pump och hårdhet i musklerna, efter ett par set får jag pump, men muskeln är fortfarande mjuk. Så fick rådet att testa kalium nu ett tag. Beställde en burk direkt jag kom hem igår kväll:)


Efter passet gick jag in till massören.

Han började med att låta mig stå rakt upp och ner vid en vägg, blunda och i min värld ställa mig rakt.....eller inte

Är lite framåtroterad på höger axel och är den jag har stomhetskänslan i.

Körde sen koppning (aldrig testat innan, men kändes väldigt bra efter även om jag fick en del märken), töjning och massering av axelpartiet från alla håll och vinklar för att få tillbaka axeln i rätt position.


​Lovar, det är helt smärtfritt och det va det även att få kopparna på kroppen. Men kände en att cirkulationen öka på

Efter behandlingen gick jag och massören ut i gymmet där jag fick lite råd gällande hur sitta när jag gör vissa övningar för att inte nacken ska påfrestas, likaså tips att köra en sida i taget på armar för utveckling. Samt stretchtips för nacke

Hade börjat skymma när jag körde hem, så första 1-1,5 timmen blev lite seg innan jag piggnade till och tyckte körningen blev lättare


#coachmöte #kalipermätning #pt-pass #armpass #massage #

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229