1 advent med benpass, hudvård och pyssel

Inlägget innehåller affiliatelänkar för Hudoteket


Julbord med jobbet igår på Slaghuset med Martin Stenmarcks show lite senare på kvällen.

Riktigt god mat enligt mitt tycke och hemmagjorda saker, något jag tycker det ska va på ett resturang julbord då det ofta inte är så billigt.

Showen där emot får lite minus av mig, tycker han kunde sjungit fler egna låtar eller i alla fall lite julmusik när det är ett julbord. Va en hel del låtar av andra artister under showen som han hade olika anekdoter eller minnen till

Då jag varit igång sen hyfsat tidigt på morgonen igår, drog jag mig hemmåt efter showen.


Även om klockan va runt midnatt innan det blev kudden, tyckte ögonen att det va dags och vakna vid 7.10 imorse. Gick inte upp då kan jag säga utan låg och läste någon timme innan jag kände att magen kurra.

Efter frukost körde jag till gymmet och körde ben, ett hyfsat pass tyckte jag ändå det blev. Klockan 10 en söndag är det inte så mycket folk på gymmet heller utan man kan i stort ta maskinerna i den ordning man känner för utan att krocka med någon annan:)


Söndag idag, då är det peeling och mask som gäller.

Ja är väl kanske inte alltid på söndagen jag kör det, men under helgen brukar det bli. Perfekt att sätta på peelingen en stund innan duschen, låta den verka lite. Skölja av och sen låta masken verka medan man står i duschen.

Passade på att köpa ny peeling i fredags när det va Black Friday. Kännt att den peeling jag brukar ha torkar ut huden lite.

Även bytt till en mask med mer fukt, då huden kräver lite mer fukt nu när det är kallare

Länk till peeling

Länk till mask

Brukar ni köpa hudvårdprodukter så passa på att prenumerera på Hudotekets nyhetsbrev nu under december, nya kampanjer varje dag. Passade på att fylla på produkter under december förra året:) och kommer göra i år med!!


1 advent idag, funderar på om det blir pynta idag eller inte.

Jag tycker det är supermysigt med belysning som är nu till jul, men tröttnar samtidigt rätt fort. Så får kanske vänta någon vecka....

#benpass #hudvård #hudoteket #bioline

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229