Summering under ett par månader 

Hej alla finisar!

Hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en underbar sommar oavsett om ni har haft en semester eller inte. Jag har inte uppdaterat sen praktiken och det är helt och klart för att det har varit så mycket runt om kring både i skolan och privat som har gjort att jag inte riktigt har hittat det lugnet att kunna skriva och framför allt inspirationen. Men jag hoppas verkligen att det vänder nu och att jag kan uppdatera lite mer här än vad jag har gjort. Men tänker att jag gör en kort summering under månaderna som har hänt.

April-Juli:

Slutkampen med examensarbetet och praktiken vilket gick bra och allt blev godkänt. Sen så hade vi två tunga kurser som var verkligen tuffa men till slut så blev det klart och man kunde vara ledig några veckor med lite ströjobb vid sidan av.

Juli-Augusti:

Allt vi gjorde hann vi med i mitten av juli till slutet av juli.


Ja det blev en snabb visit över dagen för lite mys och jobb i klippan som ligger i Göteborg. Kan verkligen rekommendera restaurangen som ligger där. Kommer dock inte ihåg vad stället hette men de hade verkligen så god mat och mycket blandat.

Sen blev det ett par dagar till Köpenhamn för mys, lite barnkalas och sedan vart de lediga dagarna i princip slut. För er som ska till Köpenhamn så kan jag verkligen rekommendera Reffen i Nyhavn. Det är i princip samma sak som Kulturkalaset i Göteborg fast detta är året runt med mat ifrån olika länder och sedan så hade musik, så väldigt mysigt och väldigt populärt.

Slutet på juli så har jag bara tagit det lugnt och försökt samla kraft och energi till att den nya terminen startar. Det är två tuffa kurser nu som vara fem veckor var och sedan en tenta & ett case som avslut på kurserna. Även om det ser ut som att vi inte har gjort så mycket så har vi ändå gjort en massa små utflykter också fast jag har glömt att plocka fram kameran eftersom jag inte visste helt om jag skulle komma tillbaka här eller inte och då har det inte blivit att jag har tänkt på det speciellt mycket.

Nu så ska jag fortsätta att plocka lite, hänga ut tvätten och slå på nästa tvätt.

Ha en underbar dag och njut av värmen:)

Gillar