Tiden går fort, för fort ibland. En vecka har redan gått och jag är nu tillbaka i kalla Sverige :(

Har haft en riktigt bra och varm semester, legat vid poolen och stranden. Gjort lite utflykter och shopping.

Jag låter mina bilder tala för sig själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så skönt att komma bort från gråa och kalla Sverige ett tag. Här i Turkiet är det 30 grader och inte ett moln på himlen. Det är så härligt.

Än så länge har vi bara chillar vid poolen och beach klubben som tillhör hotellet. Beach klubben har pool/poolbar och dansgolv så va riktigt nice.

På kvällarna har vi gått och shoppar lite, suttit och njutit på stranden och druckit en god drink på olika barer.

Likes

Comments

Ibland händer det saker i ens liv som får en att stanna upp och undra hut man hamnade här. En sån händelse hände mig i slutet av sommaren. Jag vart djupt sårad och sviken av en killkompis som jag personligen ansåg hade kommit att bli en av mina närmsta vänner under sommaren.
Allt som hände fick mig att må skit under en period men livet går vidare och idag mår jag så mycket bättre än vad jag gjorde under tiden vi va vänner.

Ibland vet man inte vad det är i ens liv som trycker ner än och får en att må dåligt förrän den personen eller saken har blivit bortplockat. Det må vara jobbigt i början men när man har kommit så långt att man inte saknar personen längre och börjar se vad mer livet har att erbjuda så börjar man även inse att det va rätt val och livet är så mycket bättre.

Själv tog det mig några veckor att släppa denna person, visst jag saknar honom ibland eller när något speciellt händer som bara han skulle förstå. Då kommer jag på mig själv med att ta upp min telefon för att skiva eller ringa honom men jag avbryter alltid mig själv och påminner mig själv om att jag inte behöver honom.

När jag nu ikväll tänker tillbaka på dom två senaste veckorna så har jag faktiskt inte haft några sådana stunder där jag har viljat ringa honom vilket känns så underbart. Jag har även insett jag under dessa två veckor har jag mått så grymt bra, bättre än vad jag har mått på snart tre år, då jag först träffade denna person.
Jag har gjort så mycket saker som är så olikt mig för att växa och våga mer, vi lever ju bara en gång och jag personligen vill inte ha något jag ångrar när livet väl är slut.

Livet är kort så lev ditt liv, gör saker som gör dig glad, uteslut det som gör dig ledsen. Det kanske känns jobbigt ett tag men du kommer må så mycket bättre i slutänden.

Likes

Comments

Så snart bär det av till Alanya med min underbara vän Sara. Ser så fram emot att få komma bort och ta lite ledigt efter att ha jobbat hela sommaren och sedan plugga på heltid.

Känns lite stressigt just nu då jag går i T5 och håller på med mitt examensarbete. Men det ska nog gå. Veckan är i alla fall fullproppad med uppgifter som jag vill hinna göra innan jag åker så jag verkligen kan släppa skola till i alla fall 80% under semestern. Men vi får väl se hur det går, blir i alla fall att ta med artiklarna till examensarbetet så man kan fördjupa sig i dom under tiden.


Likes

Comments

Så denna helg har varit händelserik. En kompis som pluggar i Jönköping kom och hälsade på så jag fick chansen att visa henne lite av Karlskrona, det ändå tråkiga är ju att allt stänger så tidigt under helgen så blev en kort rundtur då hennes tåg anlände i Emmaboda kl. 14.30. Men vi hade kul ändå. Vi köpte indisk mat till middag och började sedan våran utekväll. Vi drack goda drinkar och fjantade oss till musik som One Direction och Justin Bieber. Det va en grym kväll, det va skönt att bara släppa allt och inte bekymra sig över vad folk tycker och tänker om en. Ibland behöver man en riktig tjejkväll.

Framåt midnatt drog vi vidare till Statt, och det levererade som vanligt. Jag har aldrig blivit besviken när jag har varit på statt, tycker det alltid är lika kul. Denna gång va lite extra rolig då jag och Louise träffade två engelsmän. Dom va så trevliga och söta och väldigt bra på att dansa. Har alltid varit fascinerad av andra länder och kulturer så det va väldigt trevligt att prata med Ben och hans vän (kommer i nuläget inte ihåg hans namn). Jag gillar när man träffar folk som vet vad dom vill.

Allt som allt så har denna helg varit en av dom bästa på länge. Jag är så glad att jag har alla mina vänner och att dom får mig att må så bra och får en att se fram emot en ny dag. Mitt liv flyter på så bra just nu och det finns inget jag skulle ändra på.


Home it where the heart is

Some friends are for life

​It´s your life

You only live once

So do what makes you happy

Likes

Comments

Äntligen blir det av!

Jag och min kompis Sara har pratat och försökt boka en resa som passar oss båda sedan juni och nu blir det äntligen av.

Vi har nu hittat en sista minuten med all inklusive för bara 1993 kr per person, det är ju ingenting.

Hotellet såg fint ut och väldigt nyrenoverat/uppdaterat med tre pooler, 300 meter till stranden och 1 km till centrum. Kan inte bli mycket bättre.

Längtar så, nu får oktober komma tycker jag!Likes

Comments

Så denna helg skulle spenderas hemma med filmer, plugg och böcker men icke sa nicke!

Fredagen spenderades hemma hos Emma och Åsa som hade fest för deras vän Jonathan. Det va riktigt kul, sade innan att jag bara skulle stanna 1-2 timmar men kom inte i säng förrän 5 på morgonen. Träffade nytt och trevligt folk, så jag ångrar verkligen inte att jag gick. Har inte varit ute här i Karlskrona på i alla fall 6 månader, hade glömt hur kul det va. Statt levererade verkligen!

Och så kom lördagen och det var även denna dag en oplanerad outing. Blev en sväng till Mimmi för lite gossip och vin. Så glad när sådant händer. Det är nästan dom oplanerade kvällarna som är roligast. Vi hade jättetrevligt och satt och pratade i flera timmar.

Söndagen är dock en slapp dag, den har jag hittills spenderat i soffa men ska snart ta tag i mitt liv och städa lägenheten, inte kul så har skjutit upp det så länge jag kan. Men idag måste det göras då Jossa kommer imorgon och ska sova över i några dagar, så kan ju inte ha det stökigt då!

Likes

Comments

Så vad gör en Linköpingsbo i en liten stad som Karlskrona!?!

Jo, det är frågan. Jag har alltid sätt mig själv som en stadstjej som gillar liv och buller. Men Karlskrona är inte så litet och tråkigt som man skulle kunna tro. Men det var här man kom in på högskolan så det fanns inget annat att göra än att packa ihop det man ägde i sin lilla Corolla och flytta hit. Kan verkligen säga att jag inte har ångrat mitt beslut.

Jag har nu bott här i lite över 2 år och staden växer på en, med sina fina promenadstigar längs med vattnet. Fine, det är tråkigt och mörkt på vintern men var är det inte det? Men somrarna är så underbart fina, Karlskrona är en riktig sommarstad. Har ni ännu inte upplevt en sommar i Karlskrona så är det ett måste, om inte för stränderna så för alla militärer som utgår härifrån ;)

Studentlivet är bättre än vad man skulle tro. Kåren på skolan är väl inte så jätte engagerade i att skapa event. Men pubarna och nattlivet på stan har lagt ner mycket tid och resurser så att det är events nästan varje fredag och lördag med bra artister och framträdanden. Vi har även en karaoke bar som är öppen varje torsdag, vilket är något som jag saknar i Linköping.

Så Karlskrona växer som sagt på en, så länge man hittar personer som gör ens vardag lite roligare så leker livet och dessa 2 åren har gått så fort. Det är svårt att inse att om bara 8 månader så är jag och mina klasskamrater färdiga sjuksköterskor och vi ska gå skilda vägar. Vi ska lämna tryggheten bakom skolbänken, vårar lärare och varandra och ge oss ut i det verkliga livet där vi har ansvar för att andra individer ska överleva. Det är både nerve wracking och spännande på samma gång.

Likes

Comments