denna dagen har varit väldigt bra, det känns som jag verkligen gjort saker och inte bara suttit och gjort inget. jag vaknade 08.30 oxh for ut och sprang, inte jätte lång men en bit vilket känndes bra. sedan åt jag frukost och duchade. sedan såg jag serier ett tag och åt sedan lunch sedan såg jag lite mer serier (dom här timmarna gjort jag inget bra haha) sedan så börjde jag städa mitt rum, jag har tänkt ett tag att jag ska storstäda mitt rum innan skolan börjar på måndag och jag kom på att jag har fullt upp i helgen så jag passade på nu. jag städade bokstavligen varje hörn av mitt rum😉​ jag städa garderoben, varje hylla, jag städade alla lådor och sorterade jag dammtorkade varje hylla och ställde i ordning och jag damsög varje vrå av golvet. jag flyttade även om i rummet och bytte sängkläder i sängen. detta tog sin tid och när jag var klar hann jag bara se ett youtube klipp och sedan var det middag. (jag tog typ 45 min pause mitt is tädningen så jag höll inte riktigt på så länge). efter middagen  byte jag om till fotbollskläder och cyklade till träningen. när jag kom hem så fikade jag och duschade, sedan såg jag på lite mer serier och nu ligger jag i sängen och skriver detta. så själv tycker jag att jag gjort det bästa av denna dagen. nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag denna dag har varit bra men det har tagit på krafterna. imorgon ska vi till stugan och äta kräftor vi gör det en gång om året. jag älskar den dagen på året, äntligen ska jag få äta kräftor igen men det får ni kanske höra om senare.

ps: det är även os final i morgon kväll för damer i fotboll, jag kan inte fatta att de tog sig ända till final och slog ut både USA och Brasilien. jag hoppas verkligen dom vinner, håll ttummarna för dem!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag tegt jag upp halv 9 och for ut och sprang. Jag brukar inte springa sådär jätte ofta eftersom jag har fotbollsträningar 3 dagar i veckan plus match men jag har tänkt att jag ska trappa upp med träningen nu. eftersom jag vill bli bättre och jag vill utvecklas.

jag har inte tänkt springa varje gång utan ibland cykla, ibland gå, ibland gyma ibland ha skottträning, alltså jag vill köra lite olika träningsmetoder så det inte blir så tråkigt. önska mig lycka till!

Likes

Comments


Min syster fick börja städa på ett företag här där vi bor en gång i veckan i ca 2 h, vilket ändå är bra för att tjäna lite pengar. hon städade inte själv utan med en kompis men sedan fick hon annat jobb och min bror fick ta över hennes del, nu har även kompisen fått ett annat jobb så nu fick jag ta över. jag har länge velat att hon ska sluta så jag skulle få ta över, jag är ganska ung och det finns inte så många jobb så de här är väldigt bra. det är inte så roligt man städar samma lokaler varje gång men det är rätt bra betalt och man får in en bra summa varje månad. så äntligen kan jag tjäna lite pengar👌

Likes

Comments


Jag tycker det är otroligt jobbigt att gå till affären själv. därför att jag tycker det är så pinsamt att träffa människor som jag känner. Jag vet som inte vad man ska säga eller någonting, med vissa går det bra dom säger bara hej och jag säger hej och sedan går man vidare. medan vissa andra säger hej och sedan fortsättter de prata och fråga grejer och det är så otroligt jobbigt. om jag går till affären med någon annan är det mycket lättare då kan man bara låtsas vara upptagen och prata med den men när man är själv är det som att man har tappat sin sköld. Så tillexepel idag skulle jag gå till affären själv för att köpa en drickyoghurt och en gainomax som jag skulle ha med mig på fotbolölsmatchen i eftermiddag och så ser jag att min lärare står vid mjölken och sånt där även drickyoghurtarna finns så jag slinker snabbt in vid några andra hyllor så att hon inte kan se mig och sen står jag och låtsas titta på något i hyllorna och v'ntar tills hon har gått. sedan när jag tagit allt de jag skulle handla så smyger jag uppmärksamt genom affären till kassorna och ser till så att hon inte där. Jag vet att det inte är något farligt att prata men det är bara så otroligt jobbbigt​ 😣. ​Jag är verkligen patetisk ibland 😰​ haha

Likes

Comments

Ibland undrar jag om jag påriktigt känner någon runt omkring mig. Det kanske låter konstigt för jag har vänner och familj känner jag inte dem? ärligt talat så vet jag inte. Ingen känner mig och vet vem jag är till fullo. Jag själv och jag tror även alla andra har många sidor. Mina kompisar känner en sida av mig som jag är när jag är med dem men när jag kommer hem och är med familjen så är jag en annan sida och den sidan känner dom. jag har tänkt mycket på att det inte finns någon som känner mig helt. Är det så för alla? kanske, men det är inget vanligt samtalsämne så jag har inte direkt frågat någon. eftersom jag själv känner att ingen känner mig så har jag funderat över om hur mina vänner är när dom är hemma själva med ssin familj, är dom exakt lika? eller blir dom också annorlunda? det skulle vara roligt att veta. Det kan också vara så att jag inte vet vem jag själv är och därför agerar olika med olika personer. men som sagt inerst inne tror jag faktiskt att alla agerar olika med olika personer och att alla har olika sidor av dem själva.

Likes

Comments