Min älskade Radical Face. Så många gånger har han fått mig att känna när jag varit mer bedövad än någonsin. I de allra värsta av stunder, har hans musik liksom hjälpt mig upp igen. Fått mig att känna mig levande. Grott ett frö i mig. Gett mig hopp.

Musik är ett universellt språk vars talare inte bara gör sig förstådd utan även förstår en - på riktigt. När jag lyssnar på musik vågar jag vara mig själv helt och hållet, med allt vad det innebär. Tankar, känslor, minnen. Musik får mig att bli trygg i mig själv och lita på att allt kommer bli bra. Att allt det bästa inte hänt än.


Några låtar som får mig att vilja ge mig ut och dricka lif (he he)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Dagen svalnar...

Dagen svalnar mot kvällen ... 
Drick värmen ur min hand,
min hand har samma blod som våren.
Tag min hand, tag min vita arm, 
tag mina smala axlars längtan ...
Det vore underligt att känna, 
en enda natt, en natt som denna
ditt tunga huvud mot mitt bröst.


... nu känner jag ren hans fasta grepp om min skälvande kropp,
nu hör jag verklighetens hårda klang
mot mina sköra, sköra drömmar. 

Edith Södergran


En ghasel

​... det vimlar båtar där och ångare
med hornmusik och muntra sångare
och glada människor i tusental,
som draga ut till fest och dal;
jag vill, jag vill, jag skall, jag måste ut
och dricka lif, om blott för en minut,
jag vill ej långsamt kväfvas bakom gallret!

​- Gustaf Fröding


​Vissa tankar och känslor är svåra att få ner i ord. Ibland är det bäst att överlåta snacket till proffsen.

Likes

Comments

​Ojojojojojojoj. Försöker verkligen samla mina tankar och få en överblick alternativt summering över vad juni månad har fört med sig. Jag har, trots brist på arbetsdagar, lyckats fylla i princip varenda vaken sekund med aktiviteter. Det har varit fasansfullt spännande och skrämmande och kittlande samtidigt som jag i och med flytten tillbaka till Sverige har känt mig aningen vilsen. Det är alltid jobbigt att komma till ett nytt ställe, även fast jag i princip har flyttat hem

Det finaste i juni var nog räkfrossan med Enskilda, vilken resulterade i en rätt så pinsam Nypan-utgång, Håkan på Ullevi (och allt annat som den där Göteborgs-helgen bjöd på!), Bråvalla (sad but true ://), COLDPLAY (!!!!!) oooooch. Såklart: min 20-årsfest där släkt och vänner visade sig matcha bättre än vad jag någonsin trott var möjligt. Kul!

I och med min mognade ålder har jag även införskaffat mig böcker som man tydligen ska läsa när man är 20. Så nu sitter jag här och bläddrar i en bok om att 20 är det nya 40. Ångesten är total! Aja.

JUNI I BILDER

Likes

Comments