Imorgon klockan 07.57 avgår tåget från Bergen till Oslo, mot det tåg som ska ta mig vidare hem till Sverige. Sjukt. Har nog aldrig känt mig mer avtrubbad känslomässigt och förvirrad än vad jag gjort den senaste tiden?? Det finns så otroligt mycket i Bergen som jag kommer att sakna. Ellen. Gustaf. Matilda. Amanda. Martine. Emma. Vardagen. Att bo med några av sina bästa vänner. Utekvällar. Naturen. Språket, stammisarna på Espresso House, torsdagsölen. Känslan av att vara vuxen och faktiskt göra något med sitt liv, att man är själv i ett land långt hemifrån och faktiskt har klarat av att ordna sig ett eget litet liv här borta.
Men det är så mycket där hemma som jag saknar, så många människor som jag har längtat ihjäl mig efter som jag är så SJUKLIGT exalterad över att få träffa igen. Det ska även bli skönt att ha ett fullspäckat schema, fyllt med andra saker än jobb (som mitt senaste halvår-ish har sett ut!), det ser jag verkligen fram emot.

Men gud vad jag kommer sakna detta.

​Igår var det avslutningsfest för mig, Synne och Åse på vårt Espresso House-shop, en mkt fin och känslofylld kväll som innehåll både musikquiz, kaffedrinkar, palmdans och en cykeltur! Och i augusti kommer bla den här filuren och hälsar på mig i Sverige :'))))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments