Idag packade jag och mamma bilen full med barngrejer och stod på barnloppis hela eftermiddagen. Folk är som galna! Sliter och drar och rör till det. Svårt att hinna med och ha koll. Då är det skönt att ha med mamma som hjälper mig! Jag sålde dock inte lika bra som sist jag stod. Men bra nog ändå.

Slut som artist och ligger utslagen i soffan.

Veckan överlag har varit hektisk med EU-säljmöte i två dagar. Fantastiskt roligt att få träffa och lära känna de säljare som man jobbar med varje dag! Har fått så mycket beröm och komplimanger! Snacka om ego-boost! 😊

Hemma har det varit djävligt tufft.... Har fått magkatarr från helvetet (har dock blivit lite bättre). Men jag har ingen aptit och har gått ner 3 kg på lite drygt 1 vecka...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här veckan har varit tuff och känslomässigt knäckande... I måndags fick jag vabba med lilleman som hade ont i magen. Trotts att hans pappa var hemma och ledig. Anledningen var för att han inte sovit på hela natten.... Skitstövel! Nåväl, jag och Sebastian har en mysig dag som slutade med att vi äntligen tog tag i att måla om gästrummet, eller mormors rum som Sebastian säger. När jag äntligen är klar säger Peter bara "du har visst väldigt bråttom härifrån". Men va fan ska jag göra då? Du gör ju ingenting!!!! Jag sliter som ett djur för att vi ska få så mycket som möjligt för lägenheten. Trotts inflammation i vänster skuldra/axel och sen senare nackspärr på höger sida så får jag ingen hjälp!!!! Va fan tror han?!?!

Han säger att han vill kämpa för oss. Så dags att komma nu. Jag har kämpat i mer än 2 år och det har gått obemärkt förbi. Han är villig att sluta dricka för min skull. Om det ska vara för någons skull så ska det för fan vara för sin egen skull. Annars kommer det aldrig att hålla!! Det är otaliga liter vin på bara 1 månad.

Han säger att det bara är han som är drabbad, att jag och Sebastian bara har stått bredvid. Men kom igen! Fattar du inte vad du har skadat oss?! Vårt barn?!?! Sebastian är 5 år nu. Han har full koll på vad pappa gör och hur han beter sig! Du gräver din egen grav fattar du inte det?!?!? Du har gjort mig så illa, jag har gråtit såna floder, skrikit, vrålar och drämt näven i kudden. Ingenting av detta har du sett... Så många gånger som jag har räddat vår ekonomi, sett till att vi har mat och tak över huvudet. Och det enda du kan säga är "det ordnar sig". Min kärlek till dig var en gång evinnerlig och jag trodde verkligen in i det sista att vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar. Men i somras när jag blev gravid och reagerade på sämsta tänkbara sätt. Så kände jag att det här är början på slutet...

Likes

Comments

I går blev jag varse att detta troligtvis kommer att bli en sk ful skilsmässa....
Det var länge sedan någon spydde så mycket galla över mig som han gjorde igår. Och allt var mitt fel... Inte så förvånande. Behöver jag säga att min matlust totalt har försvunnit? Jag kände i går att min kropp behövde näring. Men bara tanken på att äta fick det att vända sig i magen.
Just nu sitter jag på jobbet med en proteinshake. Bättre än inget kanske.

Pratade med banken i början på veckan. Det blev dåliga besked.... Eftersom jag bara har ett vikariat kan dom inte hjälpa mig. Bluestep däremot sa ja, men till ockerränta... 😔 Så nu har jag mailas chefen och sålt in varför de ska anställa mig tillsvidare. Får se vad han svarar... 😉

Trött är bara förnamnet....

Likes

Comments

Ja den som säger att renovera en hall går fort har nog inte gjort det på egenhand med en 5 åring i hasorna och en make som bara sover.... Fy fan vilken tid det tar och vad ont i kroppen man får. Och jag är inte ens lite färdig.... 😔
Igår slet jag som en galning i 7 fucking timmar med att få ner tapeten och slipa. På slutet hade jag så ont i axlarna att jag ville gråta. Under tiden ligger den andra hälften och spelar ps4. 😠
När allt var klart, eller snarare när jag var helt slutkörd stängde jag in mig i badrummet och kröp ner i ett varmt bad. Och där låg jag bra länge, lyssnade på Jill Jonsson senaste skiva For you I'll wait. Fantastiskt bra skiva som talar till mig oerhört mycket just nu. Hade tänt lite ljus och drack ett glas bubbel. För det var jag fan i mig värd.

Idag åkte jag och min son Sebastian ner till rusta och köpte takfärg. Snart dags för nästa steg... Laddar mentalt för förstörda axlar.

Vi hann även med att bestiga ett berg av snö!!!! ❄ Vilken lycka för en 5-åring.

Likes

Comments

Fredag fast det är torsdag. skönt!

Idag hade vi, eller jag rättare sagt första mäklaren på besök. Hade flera inbokade men Peter tvingade mig avboka alla andra. Han tycker att jag stressar fram allt.... Å när fan hade han tänkt att vi skulle börja?! Denna skilsmässa är ett faktum så varför streta emot?
Jag har dock en till inbokad som kommer på måndag och henne vill jag träffa. Bra att ha ett par att välja mellan i alla fall.

Nästa fråga är nu hur fan får man en 3-dagars helg att gå ihop med en man som man inte vill leva ihop med? Aja... Det blir som det blir. Kanske fixa lite rust av hall osv. Brukar alltid komma på något.

Nu tar jag mig ett glas vin. 😊

Mitt lilla troll gillar sin yoghurt!! ❤

Likes

Comments

Så var årets sista dag här och jag sitter på hallgolvet i tårar och vrålar ut min smärta med Skunk Anansis låt - Weep på högsta volym. Grannarna måste undra va fan jag håller på med, men det skiter jag i.

Just nu är det första gången som jag är helt själv hemma och kan ge mig tillåtelse att bryta ihop lite. Ger mig tillåtelse att släppa fram alla röster i huvudet. Det tar på krafterna nå jävulskt att hålla dom i schack på dagarna.

Va fan ska jag börja?! Jag känner i hela kroppen att jag har fattat rätt beslut om att skilja mig. Jag kan inte fortsätta leva som jag har gjort i så många år. Och när han jag lever med inte förstår vad det är jag har kämpat med är det omöjligt att få honom att förstå.

Jag bara längtar tills allt är klart så jag kan börja plocka upp spillrorna av mig själv och börja pussla ihop allt igen. Och då ska jag lägga MITT pussel så som JAG vill att det ska se ut.

Gott nytt år på er. 2017 kommer att vara året då jag tar mig ut på andra sidan.

Likes

Comments

Så har äntligen 2016 passerat.

Ett år som jag började som frivilligt arbetslös för att hitta ett nytt jobb och nya utmaningar.

Ett tag såg det mörkt ut. Men i juli fann vi varandra! 😊 Jag fullkomligt älskar mitt jobb och mina kolleger. Allt kändes perfekt. Så vem kunde ana att jag skulle avsluta året med att ansöka om skilsmässa från den man jag snart levt med i 12 år?

Min blogg är till för mig, mina nära och den som vill. Men mest för min egen del för att på något sätt bearbeta processen med en skilsmässa. Hur gör man? Vart börjar man? Och hur startar man om sitt liv med sin 5-åring?


Likes

Comments