Header

Contains affiliate links

Tårarna rinner efter att jag kikat på förlossningsvideos på youtube. Alltsåååå! Det är så fint och så häftigt. Jag gråter verkligen sjukt mycket varje gång! Haha. Kanske för att det närmar sig för oss, att snart är vi där och får träffa vår bebis.

Jag har verkligen upp och ner-dagar nu. Ena dagen känner jag ångest över allt, andra dagen älskar jag att vara gravid och tycker det är supermysigt och fint. Jättejobbigt att pendla såhär i humöret. Jag vet liksom aldrig vilken sida jag ska vakna upp på. Jag är liksom inte arg eller sur utan det är jobbiga känslor kring sista veckorna i skolan, flytten och allt som måste göras innan bebisen är här. Jag känner frustration att jag inte har tid och energi på att bara förbereda mig inför ett helt nytt liv. Jag borde vara ledig nu. Jag borde inte flänga runt! Jag borde få lov att bara fokusera på bebisen nu. Men det är ju självvalt och jag vet att jag kommer klara sista veckan i skolan också. Jag bara HATAR att hoppa över saker eller göra saker halvdant. För ca 2 veckor sen hade vi inlämning av en text på 3 sidor som jag TYP skrev på någon timme. La knappt någon energi alls och jag har haft ångest för det sen dess. Och igår fick jag svar från min lärare att min text var "utmärkt". Såklart stor lättnad och jävligt förvånad (haha) men jag vill också känna mig nöjd med saker jag gör. Aaah ni fattar kanske? Blir frustrerad på mig själv. SLAPPNA AV liksom! Allt löser sig.

Igår fick jag i alla fall hem en klänning jag beställt från Nelly.com (HÄR). Tycker den är så fin!! Jag älskar färgen och passformen där ena axeln är bar. Sjukt bekväm och perfekt för magen då den har massa stretch! Jag är ju inte så sugen på att handla gravidkläder när det bara är dagar kvar tills magen försvinner. Hur sjukt är inte det?!!! <3


Klänningen finns HÄR. Och såhär ser magen ut i vecka 36+3. Väldigt rund i klänningar som denna, hihi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments