Header

I helgen slog verkligen ångesten till att jag börjar skolan nästa vecka!! Ååååh vad jag inte vill. Det är fortfarande svårt att ens få ihop vardagen med vår lilla nya familjemedlem. Varje dag är ett äventyr! Men världens bästa äventyr såklart. Alex blir snart 3 månader vilket känns helt sjukt. Tänk att denna sommaren snart är över. Den som jag längtat efter och sett fram emot så himla länge! I Oktober ska jag på praktik vilket innebär jobb 100%. Vet inte hur jag ska få ihop det med amningen eftersom jag inte vill sluta helt än... men brösten sprängs ju för tusan efter några timmar! ^^ Aja, får prata med BVC igen... känner mig rätt ensam med dessa grejerna. Jag vill ju ge min son det bästa men samtidigt måste jag gå i skolan. :(

Well, Alex har haft några jobbiga kvällar nu med massa skrik innan han somnar. Han vill liksom ingenting förutom att amma. Det tar ju lite på krafterna. Och att se sin lilla kille så ledsen skär i hjärtat. Dock sover han fortfarande bra om nätterna. Han äter oftast bara 1 gång på natten, sen somnar han igen. Så vi får ca 6-8 timmar sömn varje natt. Verkligen inget att klaga på där inte!

Jag har lite ångest inför hösten också. Denna sommaren har sugit så hårt vädermässigt!! Knappt en enda stranddag. Inte för att vi hade gått dit på dagen med Alex men bara sitta där på kvällen med lite kaffe eller något... åh. Hoppas på en varm sensommar!! Det blir ju inga resor alls detta året så vi får bara se fram emot nästa sommar. Att resa iväg med en 1 åring känns ändå troligt att vi kan göra. :) Tidig sommar eller sen sommar då det inte är 40 grader haha.

Det händer väldigt lite i mitt liv nu känns det som, haha! Jag har bara fokus på min lilla kille. Vi försöker hinna med bröllopsplaneringen lite då och då inför nästa år. Börjar faktiskt bli aningen stressad över det. Man vet ju hur snabbt tiden går och hur mycket det är att göra inför ett bröllop. Jag velar om jag vill ha en makeup artist som fixar smink och frisyr. Tänk om jag inte blir nöjd? Haha... Har ni tips på duktiga makeup artister kring Lund/Malmö så skriv!!

Nej nu ska jag mysa med min son! Bästa som finns. <3 Puss och kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments