Header

​Hej allihopa! Gud vad tiden bara flyger iväg. Och jag har knappt en ledig minut över till att blogga. Jag praktiserar just nu och det plus skolan tar upp all tid! Men idag är jag hemma och sjuk. Så typiskt. Mår inte alls bra och det var längesen sist. Veckorna är hela tiden proppfulla med sysslor så det kanske inte är så konstigt att man blir sjuk... åh vad jag vill att våren ska komma nu. 

Igår var vi på visning av en lägenhet här i stan. Ett nybygge som är klart i höst. Och ja det var riktigt fint, men vet inte riktigt om vi är redo att flytta riktigt än. Jag ÄLSKAR vår lägenhet så man jämför ju allt med denna. Man vill ju absolut inte byta ner sig när man inte måste flytta just nu. Vi behöver ju ett extra rum... men inte NU så vi får se hur det blir. ;) Kul att kika runt ändå och se vad vi vill ha senare! Det kostar ju inget att titta. :) 


Well, det står vila på schemat idag för jag vill verkligen tillbaka till praktiken imorgon. Älskar det! 

Vi hörs snart. Kram!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Köpte denna bronzern första gången i somras och jag bara älskar den! Den är matt och alltså inte skimrande som SÅ många bronzers annars är. Tycker färgerna är riktigt fina allihopa. Den kommer från The Body Shop och kostar 185kr. Jag använder färgen 03 "medium matte". Nyansen är ljusare än det ser ut på bilden här, svårt att fånga på bild. Hade snäppet mörkare i somras men nu är man ju så väldigt mycket blekare, haha! Tur brun utan sol finns. ;)


Likes

Comments

Äntligen är den här! Vår nya soffa från Bolia. Den gamla var verkligen nedsutten och såg tråkig ut, dessutom mörk färg som inte alls passade här. Är verkligen SÅ nöjd med vår nya. Tycker den gör sig så bra här i sin ljusgråa färg. Som tack och lov är lätt att torka av / tvätta om man nu skulle råka spilla... Soffan är för 6 personer så den är STOR! Haha, får kanske skaffa stor familj nu. ;) Nästa på inköpslistan är i alla fall stora fluffiga kuddar till soffan. Det behövs! Och för övrigt var den SJUKT jobbig att få in då bara jag och Joel bar den. Jag har blåmärken överallt på benen och mina armar gör så ont idag haha. Usch!

Vi fick ge ca 15.000 kr för den då det var halva priset efter jul. Vi hade aldrig gett trettio för den, haha! En ren slump att vi hittade denna men ibland ska man väl ha tur. Letade ändå ett bra tag innan!

Vad tycker ni? 


Min favoritplats är såklart hörnan. ;)

Likes

Comments