Thilde heerup

På besøg hos:

Silke Sofie Nielsen

Youtuber og Instagrammer


Beskriv din stil med 3 ord?

Jeg vil nok beskrive min stil som meget feminin, sød & “ekstra” dvs. lidt anderledes og måske noget hvor de fleste folk nok ville mene at jeg skal klæde mig en anelse mere minimalistisk. Folk må hellere end gerne løfte et øjenbryn eller tænke, hold da op! jeg synes det er så fedt at gøre noget ud af sig selv, end bare et par jeans og en tee. Jeg plejer at holde mig til farverne, lys lyserød, hvid og cremefarvet. og selvfølgelig et par få items i sort, det skader aldrig!

Dit bedste køb?

Mit bedste køb er selvfølgelig mine sorte trompetbusser fra Gina Tricot. De sidder pisse godt, og man får den flotteste bagdel i dem. De er også komfortable at have på, samtidig med at man stadig ser pæn og klassisk ud.

Dit kæreste eje?

Det må nok være min konfirmationskjole, da den symbolisere samt har et minde med sig fra den dag jeg sagde ja til troen på Gud.

Et godt hverdags sæt

Et klassisk hverdags-sæt må helt klart være et par trompetbukser. En tee med en tyk og dejlig varm trøje udenover. Så tilsætter jeg egentlig bare min lyserøde frakke udenover og lader lige enden fra min trøje stikke ud, så den rigtig får ”vinter looket.” Et par strømpebukser er især i disse kolde måneder et kæmpe must. De er mega praktiske og varmer rigtig godt. (og så er det pisse fedt at de ikke er så synlige og næsten ikke lægges mærke til) hvad angår Sko er det meget forskelligt. Det varierer mellem et par hvide sneaks, eller et par sorte støvler med en lille fin detalje på.

Hvilke butikker shopper du ofte i?

Min Yndlings butik af alle er Zara. Jeg synes de sælger nogle virkelig flotte items i alles stile. Jeg elsker det her med, at der har så forskellige items. Jeg synes at deres designere formår at skabe forskeligge items i bløde tekstiler. Til forskellige personligheder. Der er noget for en hver smag. der er både klassisk og til den lidt mere rocket type. Og så kan man jo finde nogle virkelig fede items til næsten ingen penge. Jeg synes også at Gina Tricot faktisk laver nogle fede items, som er meget budgetvenlige.

Har du en shopperegel?

Jeg vil ikke som sådan sige jeg har en shopperegel, men.. jeg kigger bla. Om jeg kan genkende tøjet hjemme fra. ( om jeg altså ejer noget lignende). Derefter tænker jeg over om jeg har noget hjemme der vil se godt ud med det. Noget andet som jeg synes er vigtigt er at tænke i farver. Om jeg går med farven eller om farven går med mig. Farver skal helst ikke være for dominerende i forhold til ens udseende. Og selvfølgelig fortrækker jeg da altid god kvalitet.

mit “to go” outfit i byen?

Det er altid meget forskelligt hvad jeg tager på hver gang, da jeg elsker at eksperimenterer med forskellige looks og hvad der går godt sammen. Men her på billedet har jeg valgt at tage to af mine nyeste køb på fra Zara. denne hvide pels og denne hvide top med perler på. Det er super vigtig for mig at der er en rød tråd igennem hele outfittet, da det bindes meget mere sammen og ser meget mere luksuriøst ud. (og det ser ud som om man har tænkt over sit outfit) Jeg har valgt at style det med et par grå business bukser fra h&m parret med mine høje støvler fra Lost ink. Som detaljer har jeg tilføjet mit Daniel Wellington ur, som passer sammen med spændet i bukserne. En anden detalje der binder det hele sammen er selvfølgelig perlerne, både på skoene, blusen og øreringe. som det sidste har jeg smidt den lækreste pels udover. Jeg elsker at tage en pels på da det helt klart gør noget mere for looket og pifter mit outfit op.

Hvad ligger du op på Instagram?

Jeg går rigtig meget op i at have en pæn instagram, og at der er en rød tråd gennem mine billeder. Lige nu kører jeg det her hvide filter og alle billederne er i portræt, hvilket er en tilstand man kan stille kameraet på, på en iPhone x. Det gør baggrunden sløret, og er fokuseret på ”en ting” i fronten af billedet. Det ligner at man har brugt et rigtig kamera. Men basically lægger jeg bare billeder op som jeg synes der er flotte og passer godt til min instagram. Yaas…

Gode tips til at få succes på youtube

Ud fra min egen erfaring handler det om at bygge et længerevarende publikum op, som har lyst til at se hvad man lægger op i fremtiden, og nogle som kan lide det man laver. Der er et par stykker på youtube der bare virkelig er eksploderet med subscribers. de topper i en periode men efter et stykke tid begynder indholdet at være ensartet. Og kan nemt resultere i faldende subscribers.

En anden afgørende ting er en klassisk clishe. Men det er virkelig nødvendigt for at toppe. Nemlig at være sig selv. Lave sit eget indhold og ikke efterligne en anden youtuber. At lægge videoer ud så folk kan mærke din personlighed, og ikke en der prøver at være ligesom andre kendte navne. Tænk på hvad du helst ville se på, og lav ting du selv synes er interresant at arbejde med!

Følg gerne silke på Instagram:  https://www.instagram.com/siilkenielsen/?hl=da 

håber at i blev inspireret god søndag;) 


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

ABOUT ME: 15 år, bor i Storkøbenhavn, skilsmissebarn, 3 søskende, dyrker (Teamgym) gymnastik, har en hund. Elsker at tage billeder.

Likes

Comments


På besøg i Thilde Heerups Garderobe!

Ugens første interview omhandler mig og min stil samt garderobe. Mine absolut yndlings items og hvilke items jeg ikke kan være foruden. Læs med her og bliv inspireret.Beskriv din stil med 3 ord:

Det ville nok være Casual, minimalistisk og rå.Hvilke item har du mest af i din garderobe?

Noget min garderobe hovedsageligt består af er Sweatere. Jeg har nærmest kreeret en lille kollektion. Især her i de kolde måneder har sweatere virkelig været et must for mig. Jeg er ikke typen der pakker mig ind med lag på lag af tøj om vinteren, så derfor er det bare virkelig praktisk om morgenen at snuppe en tilfældig fra samlingen.Har du en favorit?

Min Ultimative favorit må nok være denne Varme og lækre sag fra only (jeg har den på, på billedet)
Den købte jeg for nogle uger siden på Fisketorvet.
Den er super fed, da den har det her lidt rustikke look hvor syningerne sidder udvendigt. Den er lidt speciel i forhold til andre strik trøjer, det kan jeg rigtig godt lide.
Den kostede omkring 250kr så det er jo ikke så galt.Vintage eller nyt?

Det er nok en blandning, Jeg tror at det kommer an på lejligheden. Jeg forsøger at indfører vintage items ind i min garderobe, men det er ikke gået så godt indtil videre.
Jeg synes vi har nogle vildt fede vindtage og second hands forretninger i København ,men Det er Sjældent man finder mig derinde.Dit seneste køb?

Mit seneste køb er overraskende nok en kort vinterjakke fra h&m. Jeg er lidt skeptisk for at købe jakker fra H&H. Da deres kvalitet ikke altid er helt i top.
Men kvaliteten matchede prisen og jeg gav blot 400kr for den, så det var helt okay.Hvis du har tøjkrise hvad er så dit Go to outfit?

Jeg kan jo godt lide at være praktisk. Jeg fortrækker at gå rundt i joggintøj og gerne af blødt tekstil. Men..
Man går aldrig galt i byen med en basic hvid t shirt evt. med tekst. Eller med v hals og sort blonde bh. parret med et par Denim bukser eller et par sorte habit bukser. et par trendy sneakers/støvler med en lille hæl. Mine selvdesignede ringe og Min Crossover taske fra zadig voltair.Gode alternativer istedet for dyre items:

Ofte har jeg ikke penge til at gå ud og købe de helt dyre mærker, eller items der er på mode. Derfor shopper jeg ofte efter items der ligner, som Gucci “Princetown leather slippers.” Til 5.930 kr
Jeg købte nogle der lignede i Frankrig sidste år, og de ligner næsten de ægte. Blot til 500kr (jeg har dem på, på billedet)
Jeg er også meget glad for mine billibi støvler med nitter, som er et ret godt alternativ, hvis man som jeg ikke har penge til at købe “Chloé Susanna ankle boots”Hvilke item skiller du dig aldrig af med?

Jeg skiller mig aldrig af med den kjole jeg havde på, da jeg blev konfirmeret d. 6 maj 2017.Hvad kan pifte er outfit op?

Jeg tilsætter som regel altid et smykke til mit outfit. Lige nu går jeg meget med ringe jeg selv har designet. Samt min “lovetag” vedhæng med bogstavet T, fra Jane kønig. Mit Daniel wellington ur med brunlig rim.
Noget andet jeg også er helt vild med i øjeblikket er læderjakker. En læderjakke kan lige give prikken over i’et udenover et basic outfit.
Et tip?

Et godt råd jeg selv kunne tage ved lære af er at finansiere det gamle tøj for at købe noget nyt. Hvis man har brugt alt for mange penge på tøj en måned, kan det være smart at sælge ud af sit gamle tøj, på “sælge venlige”apps som dba eller trandono. På den måde for du både sorteret ud af din garderobe, undgår tøjkriser, giver tøjet et nyt liv og tjener penge til nyt tøj!


Jeg håber at i blev inspireret.
God tirsdag!Likes

Comments