herre gud nu var det verkligen FÖR länge sen jag skrev här... men har verkligen inte orkat uppdatera men kände att det var dax att skriva av sig lite nu.

Det började redan på kvällen  med att jag kände att värkarna började komma, min sambo ringde in till förlossningen men efter som att värkarna inte var tillräckligt täta så dom åt mig att ta en dusch och smärtstillande, det hjälpte inte och efter en stund började värkarna komma tätare och tätare. sambon ringde igen  och dom sa att vi kunde komma in så dom fick undersöka mig. kommer in och blir undersökt och har bara öppnat mig 2 cm så blir hemskickad igen med en sovdos. åker hem tar sovdosen och hinner inte ens lägga mig fören det verkligen börjar göra SVIN ONT! bara ligger i sängen och skriker av smärta. ringer igen och vi får åka, har så jävla ont så jag knappt ens kan ta mig ner till bilen, kommer in igen och blir undersökt av en barnmorska som vi träffat en del under min graviditet för att prata om min förlossnings skräck, nu var jag öppen 4 cm så vi fick stanna kvar. nu var klockan kanske 01.30, lägger mig i deras badkar för att försöka dämpa värkarna men blir inte långvarig i badet för det gör för ont och blir för varmt. kommer upp och går in och lägger mig i sängen, vill va smärtstillande men då jag fått den där jävla sovdosen måste morfinet gå ur kroppen innan jag kan få något så det enda dom har att erbjuda är lustgas. klockan 8 på morgonen efter mycket lustgas, skrik och tårar kunde jag ÄNTLIGEN få min ryggbedövning värkarna avtar lite och jag kan äntligen få vila en liten stund vilket jag inte kunnat göra innan pga smärtan. vid kanske 11 tiden får jag dropp för att sätta igång förlossningen snabbare värkarna känns hela tiden och det där med värkvila förstod jag inte alls, ville helst bara dö och försvinna från min egna kropp. vid 13.30 tiden var jag öppen 9 cm och det hade tagit så lång tid så dom ville att en läkare skulle komma in och kolla att allt var ok, allt såg bra ut och han gick ut igen efter kanske 20 minuter kom han om och kollade igen. hörde inte vad han sa först men sen hörde jag bara akut kejsarsnitt, jag fick panik! något är fel, kommer mitt barn dö?! varför måste jag snittas? samtidigt som jag för panik för att det ska vara något allvarligt med mitt barn så får jag mega panik för att jag verkligen, verkligen inte vill bli snittad för det var min största skräck. börjar tok gråta och får en mega panik ångest attack, dom bara kastar ett bar sjukhus kläder till min sambo säger " sätt på dig dom här" och rullar iväg mig till operationen. fortsätter böla, skrika att jag inte vill och vill bara dö. mitt i allt börjar jag tok spy också sen var allt klart. hann knappt reagera på vad som hände, var så borta på lustgas så jag minns knappt ens var som hände under hela förlossningen. men 14.21 kom min fina tjej som blir 2 månader på fredag.

måste få tacka min sambo med som var med hela tiden och stöttade mig utan han där hade jag aldrig klarat den hemska jävla natten och morgonen. tack för att du finns <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! nu var det ett tag sen jag skrev här.

haft en underbar helg med älsklingen i Stockholm blev mycket blandade känslor.
Kents sista konsert var helt magisk, samtidigt som det var tråkigt att veta att det är den allra sista konserten med Kent någonsin.
Men konserten var helt fantastiskt, av alla jag vart på så måste jag nog faktiskt erkänna att det här var nog den bästa men absolut inte sista!

har även lite glada nyheter på min deprimerade blogg för en gångs skull, jag och älsklingen passade på att förlova oss på Kent och om 3 månader kommer bebis. är så otroligt lycklig för en gångs skull och jag längtar verkligen till vår lille kommer.

sen vill jag bara säga hur mycket jag älskar min pojkvän och hur glad jag är att han orkar stå ut med all skit ibland.

Likes

Comments

Hej min vän, nu har det snart gått två månader sen du lämnade oss. Jag saknar dig något enormt. Jag ångrar att jag var så jävla arg på dig senast vi sågs, men jag hade många anledningar och jag godtar verkligen din ursäkt. Alla gör vi dumma saker ibland även dom bästa, och även om jag tyckte att du kunde va en idiot ibland så ställde du alltid upp för mig. Alla gånger du har åkt genom hela Stockholm bara för att hämta mig och köra mig till psyket när jag har behövt alla våra samtal när du försökte ge mig bra råd men jag gjorde alltid tvärt emot även om jag visste att du hade rätt. Jag hade gett vad som helst för ett sista samtal med dig. Du var den enda som oftast förstod för vi delade liknade problem i livet. Jag saknar dig så otroligt mycket och det vet jag att familjen också gör.
" men vi ses nog snart igen men i himmelen"
Vila i frid min broder <3

  • 265 Readers

Likes

Comments

Godmorgon. Haft en weekend i Stockholm som både vart jobbig och rolig.
Först i torsdags var det begravning för att ta avsked från min vän sen efter det åkte jag in till Sumpan för att träffa en tjejkompis jag inte träffat på två år.
Sen i fredags blev det rätt lugnt jag, sambon och syrran drog till humlegården på kvällen och satte oss där och tog en öl och snacka lite skit.
Lördag blev det Pride och i söndags åkte vi hem.

Idag ska jag iväg och träffa min terapueft sen hem och städa.

Önskar alla en trevlig dag.

  • 301 Readers

Likes

Comments

Kan inte förstå att det är sant, att du är borta för alltid. Jag saknar dig något enormt.
Fan! Varför?! Är så jävla arg och ledsen på psykiatrin att dom skickade hem dig så att du kunde ta ditt liv.
Kan inte sluta gråta och har så jävla svårt att inse att du är borta och att jag aldrig någonsin får träffa dig igen. Jag äskar och saknar dig min bror.
" vi ses nog snart igen men i himmelen"

  • 311 Readers

Likes

Comments

Idag är det första gången på länge som jag kan njuta av livet! Känner att jag mår riktigt bra och att det kanske finns något att leva för ändå.
Sitter ute i solen och solar mig, dricker kaffe och målar. Har inte njutit av livet såhär mycket på evigheter. Just idag älskar jag livet och är glad att jag tagit igenom mig all skit jag har vart med om. Kan jag inte få må såhär bra och vara såhär glad hela tiden? <3

  • 397 Readers

Likes

Comments

Hej! Hade en riktigt jävla dålig dag igår med massa jävla ångest och skit, Men idag mår man lite bättre. Ska hem till mamma om några timmar och fira påsk med släkten, får se hur det går men det ska säkert gå bra hoppas jag. I värsta fall får jag ta ångest dämpande.

Kastrerade min hund i tisdags och är jätte orolig över hur hans mående, får han har i stort sätt bara sovit och vart jätte nere sen dess, sen har han nästan inte ätit något för han bara matvägrar, blir han inte bättre till måndag får det nog bli en sväng till veterinären.

Hoppas alla får en riktigt trevlig påsk! / Thilda

  • 404 Readers

Likes

Comments

Am I alone with the thoughts that I have?
I'm afraid that I'm scared of myself
Am I the only one to doubt who I am?
Wish I was someone else

Everytime I try to swim, it pulls me,
pulls me deeper down
Everytime I try to fly, it holds me,
holds me to the groud

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Would be easier to fight someone else
than the war I fight within
It's impossible to hide from yourself
Where do I begin?

Everytime I dare to dream it wakes me,
wakes me with a cry
Everytime I dare to love it hates me,
hates me 'til it dies

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Screaming, laughing, the voice is inside my head
Freak, silent echo inside my head

Love me, can you even love at all
show me, show me what I ought to know
Mirror, mirror mirror on the wall
tell me, tell me that I'm beautiful

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me

Freak
drains me
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

It tells me I'm a freak

Likes

Comments

Jag orkar inte längre, jag går sönder. Vill bara stänga av, vara hjärndöd och slippa tänka. Orkar inte med denna jävla ångest. Det här helvetet kommer bli min död, men jag orkar inte kämpa längre, jag har kämpat tillräckligt utan resultat. Vill inte må såhär.vill försvinna bort, bort från all jävla smärta och denna grymma värld. En dag ska vi alla dö, frågan är bara när.

Likes

Comments