vet inte ens vad som händer

Tju bröder. Fan alltså alla dagar flyter ihop och jag är stressad men inte stressad och jag är ledsen men inte ledsen och allt är bara ett enda virrvarr. Vi försöker reda ut mina dagar lite här dåra;

I fredags jobbade jag 8-17, sprang sedan hem till Santi för att fixa en grej inför Marias födelsedag. Direkt efter drog jag till Kino för en AW med mina älsklingar Felicia & Herman <3 Fick även sällskap av en tjej från Chile som var hur trevlig som helst. Vid 23:30 tackade vi för oss och jag gick hem till min tomma lägenhet som inte var tom för jag fick besök av en kackerlacka minsann. Sen ringde en idiot och vi pratade i två timmar och det kanske var ett slags hejdå så det var ganska så skönt för själen ändå. Ville bara ha något sorts avslut. Inte vara arg.

Igår packade jag hela morgonen sen for jag till stranden med Felicia och hennes pojkvän. De är så himla fina tillsammans och jag blir så glad av att se dom. Det var 30 grader och svinvarmt men denna horungen kunde inte bada pga tattis. Vafan.

Helt plötsligt drog dom fram den här grejen och jag ba?? Serri fattade ingeeeenting. Har då aldrig spelat backgammon och det tyckte de var konstigt. MONOPOL SKA DET VA.

Och min bästis Maria fyllde ju år igår <3 snart 30 nu HAHAHA. Gud vad skönt med äldre kompisar man behöver ju inte ha åldersnoja för de kommer alltid att vara äldre :-) Bra tänk där jag vet. Hade ju en Maria-tattis sedan innan men den försvann i en cover-up och hoppsanhejsan då får man ju helt enkelt bara göra en som är större och bättre. Tack Sant för att du ställde upp helt spontant på detta!! Och massa grattis till min bästaste bästa vän jag älskar dig mer än hummus det vet du <3

Förlåt alltså men jag tycker att jag är så himlahimla gullig i double nostril? Hur kan jag aldrig haft det såhär förut? Har ju haft i båda näsborrisarna innan men då hade jag en stud och en ring haha neeeej varför. Detta är bara så jävla fint och gulligt. Anyways efter stranden gick jag hem för mat och fix. Såg ut såhär cirka. Sen mötte jag upp Palle för en runda på stan, vi köpte nya masker (maskar??) innan det var dags för vår dagliga bejb-spaning på Macba.

Orkade inte gå till Kino denna gången så vi köpte en fanta och satte oss mitt ibland alla skejtande huliganer. Kanske favoritsyssla i världen ändå - att bara häng med Pallz och njuta av livets goda dvs non-alcoholic drinks och män. <3 Gick hem i tid sedan och pratade med Andrea ett tag sedan somnade jag tror jag.

Idag är det söndag jag ska försöka packa mer men har tagit på mig lite för mycket att göra idag som vanligt så kanske bara skiter i allt men nej planen just nu; snart gå till E ett tag & kramas hejdå. Kommer sakna honom jättemycket ändå tycker det är så fint det vi har jag menar han är den snyggaste, snällaste, mest omtänksamma & vackraste varelse jag någonsin sett men jag kan inte bli kär i honom = därför jag gillar att umgås med honom hehe :-) Efteråt ska jag till stranden med Frida & Felicia tror jag sedan ikväll blir det en sista vända till Soho House med Maxi. Ja alltså vi får se hur det går med alla planer jag är förfan redan trött. Hehe pusspuss

Gillar

Kommentarer