sitges

igår tänkte vi att vi faktiskt behövde en långhelg (för vi hade ju haft en såååå jobbig helg haha) så vi packade väskan & for till Sitges. Ligger typ 50 minuter utanför Barcelona & det är såååååå fint & mysigt!!!! Alltså på riktigt vi gick runt i den lilla staden & bara log åt hur mysigt allting var. För att inte tala om stranden. Så jävla fint. Och vattnet. Vi gjorde det enda rätta & köpte varsin badring när vi kom fram som vi flöt runt i mest hela dagen, eller i alla fall tills vi blev sjösjuka.

Dessa fkn palmer alltså <3 Amanda & jag ska faktiskt tatuerna in en palm på foten nästa vecka, eller alltså inte en vanlig palm utan en mer häftig. För vi är ju lite häftigare än vanliga människor liksom. Nääää men vi ville göra nånting så vi verkligen kommer ihåg varandra & hur jävla bra vi faktiskt har haft det här. Tänk att vi bott här i 6 månader. Och tänk att hon snart åker hem :-( Har panik/ångest & avlider inombords av bara tanken. Sååååå vi tänker inte mer på det!!!! Ska njuta järnet av sista månaden med den bästa människan jag någonsin träffat. <3

Aehhhhh alltså. Vill bara åka tillbaks när jag ser denna bilden!! FUCK så fint det var. Stranden i Barceloneta är ju alltid fett full av människor + att vattnet är ganska så onajs. Ska inte snacka skit om min hemstad nu men de borde fan göra nånting åt vattnet. Här var det klarblått (säger man så???) och rent. En fröjd att bada i med andra ord. Och bästa stället för att guppa runt i en rosa badring.

Givetvis blev vi ju hungriga efter några timmar på stranden. Det tar fan på energin att ligga som en strandad säl & lapa sol. Lyckan när jag hittade en acaibar alltså <3<3<3 Så vi tog med oss käk & satte oss på stranden igen. Alltså denna acaien var to die for. Så jävla gott att äta i denna värmen också. Vill fan inte ha något annat. Eller jo, möjligtvis gröt eller sushi hehe. Jaja, summa sumarum: Vi hade världens mysigaste dag. Har ni vägarna förbi Barcelona så tycker jag definitivt att ni ska besöka Sitges. 50 fkn minyter med tåg sen är ni framme!!!!!!!! Tror tur & retur kostade 80 pix och det vart det jy helt klart värt.

Ujjjjjj när vi kom hem så hade vår nya roomie (Rasmus) köpt cava till oss. Perfekt kyld cava när man kommer hem från en lång dag på stranden, alltså finns det någon bättre? Så vi satt & myste (hahha fan vad vi myser hela tiden) på ballen mest hela kvällen sen gick vi på pizza-jakt innan det var dags för filmmys. Kollade på skräckis & jag blev fan rädd för en gångs skull. Somnade dock som en liten bebis ändå. Men idag är det en ny dag & det är dags att ta tag i livet!!! WoooOOoh är ändå taggad. Skojar bara. Denna veckan är fullproppad så tänkte dela med mig utav mitt schema för att mitt liv är så häftigt/coolt/äventyrligt. HAHA.

Tisdag: Skola, sen ska Rasmus tatuera sig!!! Ska givetvis följa med & skratta åt honom. Hoppas också att jag får köra en runda med maskinen på honom. Hade ju varit såsåså kul. Sen ikväll ska vi nog på äventyr. Vad vi ska göra får ni se imorgon!!

Onsdag: Skola (lol såklart), sen ska jag hänga med Palle på kvällen. Vi ska köpa nya smycken till öronen (ska äntligen få byta alla mina) & sedan käka nånting samt snacka en jävla massa skit. Braaaaaa kväll. <3

Torsdag: Har inga konkreta planer ännu men med tanke på att jag har världens bästa sambos så ska vi säkerligen hitta på nånting kul. Ralle snackade om bio & det kan jag faktiskt gå med på. Sen ska vi packa satan också.

Fredag: FLYTT! Dock flyttar vi inte till våra nya lägenhet utan vi ska sova i Olivias rum i en vecka hahaha. Vi får vår nya lägga den 6:e juli så tills dess ska jag sova på ett golv :-):-):-) På kvällen vill jag dricka drinkar.

Lördag: Strandfest!!!!! Några svenskar har styrt upp en ferre så det blir nog ganska så nice. Kul att träffa nya människor liksooooooooom.

Söndag: Ska ligga bakfull på stranden.

Nu ska jag hoppa in i duschen & göra mig iordning inför dagen!!! Sen ska jag väcka mina sjusovande sambos med frukost på sängen tänkte jag. Det kan de ju ändå vara värda liksom ;-) Jaja vi hörs imorgon!!!!! PUSS HA EN BRA TISDAG OCH GLÖM INTE ATT NJUTA AV LIVET & UNNA ER ALLT DEDÄR SOM NI VILL UNNA ER OAVSETT OM DET ÄR ETT GLAS CAVA ELLER EN NY TRÖJA, NI ÄR VÄRDA ALLT NI VILL HA HÄR I VÄRLDEN.

  • Nära La Barceloneta, Barcelona, Spanien

Gillar

Kommentarer