Kanske världens bästa midsommar ändå

Nä men alltså fyfan hörrni. Vaknar med 0% bakisångest idag trots att det var ett tag sen man var på rajtantajtan (hahah mammas ord) Är så fucking fylld med kärlek och energi!!! I don't know men det känns bara så jävla bra att vara fri, har inte fattat hur fucking mentally abused jag blivit de senaste månaderna men nu när man helt plötsligt bara slitit sig loss från det så känns det mest bara yeahyeahwowow. <3 Okej allt är inte frid & fröjd jag är såklart svinledsen att jag förlorat människan jag trodde jag skulle spendera resten av mitt liv med, MEN han var så himlahimla fel och jag trodde hela tiden att jag kunde skylla på att han var psykiskt sjuk men det är ALDRIG okej att trycka ner en annan människa för att man själv mår dåligt. Aldrig. Slutpratat om dumma män nu kör vi ett inlägg om midsommar;

Jag köpte nya skor!! 20€!!!!! Helvete så fucking fina och lätta att gå i även om man är så fucking klumpig som jag är. Man får snygga ben med hehe. Oj så ytligt men snälla låt mig. ALLTID KUL MED LITE SNAJSIGA SPIROR.

Älskar detta. Hör hur någon kämpar upp för trappan och jag tänker "vad i hela helvetet" så ser jag Mickan med en fucking resväska med sig. "Vad har du i den" undrade jag och hon ba MAT HAHHAA. Helvete. Hela väskjäveln fylld med mat. Fucking vänner man har <3

Slutresultatet!!! Vill bara påpeka att jag inte gjorde ett skit mer än att dricka cava och spela musik, Mickan gjorde allt. Alltså till och med vegansk rödbetssallad alltså herreguuuuuuud. Det blev lite kvar så jag har i mitt kylskåp nu hihi känner mig så frälst. Alltså Mickan, TACK <3 Vilken stjärna du är. Vid 17 kom resten av gästerna sen åt vi på terassen innan vi begav oss mot parken!

Och här är min grekiska gudinna. Faktiskt min enda veganska vän och hur nice är inte det? Sjukt nice. Jaja vi spelade kubb, dansade, drack vin, skrattade & bara hade det så himla jävla underbart. Alltså från morgon till kväll var denna dagen underbar, orkar inte hur fin känsla jag hade i hjärtat. Bara liksom pure tacksamhet (alltså förlåt för svengelskan e så fucking skadad)

Sen hände det absolut sjukaste ever. Det var en kille som följt med Mickans kille (han är colombian) och jag tänkte "herregud vilken vacker människa" + att han hade en likadan tatuering som mig hehe dvs blackout och det finns inte så många som har det så jag bara mmmmmwowowoowwow;);) (haha älskar att jag fått tillbaka dedär känslorna igen) Så efter typ 2 timmar kände jag nej nu jävlar går jag fram till honom så jag ba gled dit och ba "hehe schysst gadd" och sen pratade vi i typ 3 timmar och han följde mig hem JA ALLTSÅ TILL DÖRREN DÅ INTE PÅ DET SÄTTET. Men herregud blev helt tagen utav honom han var så intelligent & mystisk hahaha mmmmm. Givetvis var han konstnär, eller ja tatuerare också för den delen :-))) och så sysslade han med yoga & meditation, drack knappt alkohol & gillade att vara hemma och måla. Idealmannen med andra ord. Men vi pratade så jävla djupt och när vi skiljdes åt bestämde vi att vi skulle ses igen och alltså ahhh. Nu är det ju ingen sån relation jag är ute efter men jag bara tror att han kan lära mig så jävla mycket. Fick samma vibe som av rumänen. BRA VIBE MED ANDRA ORD.

Inte lätt när man är lite berusad men nu har jag koll på läget i alla fall. Idag är det lördag och jag ska till stranden med några vänner tänkte jag sen eventuellt träffa E ikväll, han frågade om jag ville hänga på stranden ett tag sen att vi käkar middag tillsammans för han skulle göra hummus till mig. Vissa män bara vet hur man gör mig glad alltså <3 Hoppas ni får en underbar dag, jag ska sitta här en stund och bara vara så fucking tacksam. Love you all. Glitterthildis e tillbaks.

Gillar

Kommentarer