jueves

HAHA herregud, gårdagen alltså! Vi skulle "spela volleyboll" & ha det gött, slutade med att vi spelade i cirka 5 minuter sen förflyttade vi oss till filten för att hinka cava. Inte mig emot hehe. Gick ändå inte så bra med volleybollen som jag hade trott, minns ju att jag var världens jävel på det men ahh nu vart det ju 10 år sen så...

KOLLA MYSET DÅ!!! Älskar att jag & Amanda var övertaggade på att spela men sen så ba näääääääää filtmys lockar mer. Jag menar Rasmus hade ju köpt med sig vår favorit-cava. Vilken man jag har hittat hörrni. Inte bara för att han alltid bjuder på cava ;-) NEJ MEN ALLTSÅ ÅH HAN ÄR SÅ FIN. Och alla andra också för den delen. älskar mitt lilla crew.

Vi lyckades pricka in värsta bästa dagen när det gällde fin solnedgång alltså. Jag menar look at this fkn picture. Så jävla magiskt vart det. Det mest hysteriska var att Amanda & jag blev ganska så....... Tankade..... Så vi fick för oss att vi skulle nakenbada i solnedgången. Topp 3 de bästa sakerna jag har gjort faktiskt. Jag som är värsta badkrukan annars bara slängde mig i vattnet. På riktigt kände mig typ pånyttfödd. HAHA.

Det var fett skönt i vattnet men väl uppe på land så höll jag på att frysa ihjäl. :-) Tur man har en snubbe som kan värma en och en annan snubbe som alltid har med ombyte med kläder, så jag fick Alex skjorta och den myste jag runt i hela kvällen sen. För vid halv 12 (tror jag, har fan inte en aning för min tidsuppfattning här är fkd up) så vandrade vi hemåt för att mysa ännu mer. Jag tjatade som en bäver om att ta en varm dusch men det glömde jag tydligen för har inga minnen av att jag duschade igår. Om ni vill veta liksom :-)

Usch alltså kvalitén på mina inlägg just nu alltså. Känns som om jag bara skriver tråkiga saker mest hela tiden. Eller alltså berättar ju kul saker men mitt sätt att skriva på suger just nu!!!! Ni får stå ut tills jag får tillbaks min gnista hörrni. Summa sumarum så var gårdagen helt jävla magisk även om man vaknade upp bakfull som en säl lagom tills vi skulle flytta :-)

  • Nära La Barceloneta, Barcelona, Spanien

Gillar