ingen jävla sovmorgon

Skräll att man ba "hehe ska sova ut nu när jag väl sover själv på hotell och allt är tyst och lugnt och mörkt" så däckar man vid 02 och vaknae 05:50!!! PIGG SOM EN LÄRKA!!! Jaja har i alla fall varit uppe sedan dess så käkade frulle vid 06 och nu dricker jag kaffe för fulla muggar. Så tänkte varför inte snacka om dagarna som gått, det var ju förhelvete min födelsedag igår och det måste uppmärksammas. SKÄMTAR. Nu kan vi helst stanna i åldern tacktack.
Detta såg ju ut som en pleasant flight kan man tycka men skenet bedrar, spenderade hela färden med att blunda och krama min kristall hahahaha måste sett såååå weird ut. Men bättre det än att skrika & gråta som de andra gjorde :-) Vuxenpoäng till mig! Var alltså inte superpigg när jag landade så Maria & jag länsade sunkis på mat sen gick vi hem & låg i soffan heeeela kvällen. "Ska du ut" skrev människor och jag svarade med SÅ FAN HELLER. Slut på det nu (denna veckan iaf) Vi hade i alla fall världens bästa kväll, som vanligt när man hänger med sin bästaste bästa vän <3
Sen blev det söndag & PWG kom hem efter 3 veckor i Miami. Han hade shoppat finfina kläder hahhaa. Helt seriöst ska försöka sno den sojatröjan den var ju magisk, klockren färg och klockrent tryck. Han var väldigt nöjd. Vid 15 stack jag för att checka in på hotell sen vidare till Malmö C för häng med min soulmate Andrea och min spiritual guide Monica <3 När Andie slutade jobbet kom hon till mitt hotellrum och så badade vi nakna i epsomsalt och eteriska oljor ni vet sånt man gör med bästisar. En timmes massage på det sen var vi i fas igen. Älskar denna kvinna så mycket. Som jag sa i söndags "jag älskar dig så mycket, vet liksom inte vad jag ska göra med mina känslor vill bara banka huvudet i denna stenväggen" Så mycket älskar jag henne.
Och i måndags fyllde jag år!!! Vaknade tidigt såklart och gick upp för hotellfrukost i min ensamhet :-) Eller alltså pratade eventuellt i tele under hela frullen ändå så det var myspys. Vid 10 gittade jag till Marias jobb där min andra bästis fanns; Ellie <3 Vi hängde heeeeeela dagen. Hon gjorde verkligen min födelsedag till den bästa (ja Maria också dåra såklart) Vi hinkade kaffe, åt acaibowl, gick på stan, besökte min gamla lägis (de som hyr den har gjort den såååå fin!!!), sen drack vi mer kaffe och sen slutade Maria så då drog vi till Ellie för att förbereda inför kvällen; jag hade önskat mig gammal hederlig svenne-tacos.
Blev helt blödig av all kärlek jag fick igår. Där satt jag med mina närmsta (och några relativt nya) vänner och åt tacos med popcorn, drack en liiiten sipp bubbel & fick de finaste presenterna man kan få. Någon grät en skvätt när hon kom hem :-)<3 Vi avslutade kvällen med spel, skratt & mer popcorn. Som en födelsedag ska vara. Återigen TACK mina älskade vänner för att ni ordnat världens finaste födelsedag till mig. Älskar er mest av allt. Var helt upprymd när jag kom hem därav ingen sömn inatt heller knappt men ändå. Lever på kärlek just nu. Nu ska jag göra mig iordning för passfoto, tänker för en gångs skull BLI SNYGG på passfotot så önska mig lycka till hehe. Sedan spenderar jag resten utav dagen på Lotta Love i vanlig ordning med en kaffe & en acaibowl. RECOMMEND om ni söker bra caféer i Malmö!!!!!!!! Finaste personalen och bästa acaibowlsen <3 Ska sluta hetsa nu okai bai.

Gillar

Kommentarer