friyay

​Alltså det är sjukt hur peppig man är på fredagar!!!! Jag borde väl egentligen vara opepp pga att fredag är ju typ som måndag för mig, arbetsveckan startar... ;-) Meeeen det är omöjligt att inte vara på bra humör när man vaknar till sol, + att han dendära ligger bredvid. Var en sån jävla wifey imorse & gick upp vid 07:45 för att fixa frukost till herrn, sedan gick jag & la mig igen haha. Finns det egentligen något bättre än att ligga kvar i sängen när en annan är tvungen att gå upp? MoHA. Älskar att börja 12 på fredagar, det är en fin uppladdning inför en låååång jobbhelg. Att man börjar 8 imorgon är ju en annan femma. HEJ KOFFEIN! Dock blir jag en morgonpigg människa så fort solen kikar fram, så egentligen har jag inga problem med att gå upp tidigt. 

Så yees, dagens planer: jobb 12-21 - vilket innebär att jag jobbar både lunchen + after worken!! Dessutom har vi bokning ikväll vilket innebär att det blir ett jävla springande = precis som jag vill ha det. Haha alltså förstår inte hur människor klarar av stillasittande jobb?? Jag klarar knappt av att STÅ stilla i kassan ibland. Anyways, jobbar med mitt dreamteam ikväll & det kommer bli super. Kom förbi vettja!!! Om ni har vägarna förbi Västra Hamnen dvs. PUSS!

Haha förresten, undrar hur länge det dröjer innan jag får frågan "hur många gram havregryn använder du?" på insta. ALLTSÅ HUR KAN MÄNNISKOR VARA SÅ BESATTA AV VAD ANDRA ÄTER? Förlåt men alltså tror ni verkligen att jag står & väger upp hur många GRAM havregryn jag gör??? Plz människor.

  • Nära Hamnen, Malmö

Gillar

Kommentarer