fredag

Gosigt värre när man vaknar upp vid 5 alltså, 4 timmars sömn är fan inte något att hänga i julgranen. Eller midsommarstången känns kanske lite mer relevant? Wellwell, tänkte carpa lite diem idag ändå så nu sitter jag här & dricker min första Celsius på 2 månader & det känns helt jävla fantastiskt!! Apelsin-smaken är tamejfan något jag har längtat efter sedan jag lämnade Sverige, helt sjukt ändå vad man kan bli beroende av en dryck. Att man blir duracell-kanin i några timmar framöver är ju inte heller fy skam, särskilt inte när man har såååå många tråkiga saker som man måste ta tag i..

Idag ska jag nämligen söka jobb, skicka iväg en jävla massa mail, försöka fixa så att jag kan skicka tillbaks bostads-bidraget jag fick till Spanien, spana in lägenheter & dessutom måste jag nog piffa till mig själv lite så jag ser ut som en prinsessa när Axel kommer hiehie. Skulle egentligen på en studentmottagning idag men jag är inte vråltaggad på att åka tåg pga illamåendet så jag tar nog & stannar i Malmö en dag till. Eventuellt att jag åker till Karlshamn imorgon!! Helgen ser iaf ut att bjuda på fint väder, dessutom ska vi provköra ny bil på söndag (AUTOMATARE FIFAN) & kaaanske gå på lägenhetsvisning. Det börjar ju bli dags för mig att skaffa eget, fjärde gången gillt ni vet;)) Pappa har ju fattat det här med att jag har lite problem med min hemlängtan så nu länkar han bara lägenheter som ligger runt omkring Turning Torso hahaha, så jag enkelt kan gå hem & kramas med mina föräldrar. Har varit lite anti Västra Hamnen innan men nu känner jag tamejfan att jag nog kommer kunna trivas här!! Anledningen till att jag varit lite avtänd på just det stället är för att det blåser något så jävulskt hahaha. Jag menar hur bortskämd får man bli???

Jajaja, nog tjatat för nu. Ska väl ta tag i mitt liv alldeles strax & ringa lite jävla samtal. Är ju en grym telefonförsäljare men när det gäller att ringa vardagliga samtal så får jag typ en klump i magen. Haha hatar egentligen att prata i telefon, synd att man ibland inte bara kan skicka ett sms. Men gäller det jobb så känns det lite sådär att skicka ett sms & ba "hej såg att ni sökte personal, kan man få ett jobb elle?" Hahaha vaaaarför kan man inte göra så?? Förhoppningsvis funkar den taktiken om ett par år. Men aaaah, vi hörs senare kanske!! Nu jävlar ska jag ta mig i kragen.

Gillar